søndag den 25. august 2013

Scrap i Billund og grøn/blå LO

Det var en rigtig fin scrapdag vi havde i går i Billund hos Pips og Bodil, jeg fik faktisk lavet næsten 3 LO'er, 1 helt færdig og 2, som lige skal have den sidste finish.

Jeg har deltaget i SS's kurset lag-på-lag, og mit første LO kom til at se sådan ud. Der skulle laves en stor og mistet cirkel, jeg har brugt liquid pearls i blåt og grønt samt lidt tusch. Desuden brugt mist, stempler, bobleplast, template osv. Desuden forsøgt at putte nogle lag under billedet.


Charlotte fra Scrapbook Fun og Hobbygården var til stede og jeg fik da købt lidt:
Kork, hønsetrådsembossingplade, rød (!) liquid pearls, små doileys, stjernedies og sakse, som jeg ikke lige ved, hvad skal bruge til men de er så fine ;-), derudover 3 nyemodeller i cat eyes. Det blå glitter glaze og den orange puchinella lå i en lille goodiebagpose ved hver plads. Der var også 3 lilla blomster, som jeg forærede væk. Desuden købte jeg en Sizzix-die fra brugtbordskasserne.


Skulle ellers ikke have mere papir, men disse lækre Bo Bonny'er skulle med hjem:


Jeg  håber, der bliver inviteret til Scrap i Billund næste år, så Pips og Bodil må gerne være flittige med at finde et nyt egnet lokale :-))))

Tak til alle de 50 friske scrapdamer, som var til stede, det var en superhyglig dag !

søndag den 18. august 2013

Studiekalender 13/14

Om lidt starter det nye studieår, og som sædvanlig har jeg lavet forside og bagside til Majken kaldender for det kommende skoleår. Den kan dårligt blive forvekslet med andres kalendre !!
Når der er fri scrap bliver der scrappet i blåt, men denne gang er det også relevant (hvor heldigt), da Majken har valgt vand på miljølinjen, og derfor fandt jeg også på at der skulle være et vandfald på  :-G.
Jeg har haft besøg i dag af Bente, og vi har scrappet, snakket og vendt diverse ting inden for scrapverdenen. Jeg har lavet kalendersider og lidt PL13, er nået til uge 24, så er virkelig langt bagud, øv.


Det er skønt, at dagene bliver kortere og køligere, så begynder scrapsæsonen for alvor igen, har også allerede fået bestilt supplering til varelageret :-D


søndag den 4. august 2013

Sommer i DK

Der er lidt stille rundt omkring, det er ikke meget man får lavet i dette skønne sommervejr !
Er dog lidt indimellem i gang med PL 13 for uge 22. Og har også været lidt aktiv med at få bestilt lidt varer hjem til de kommende mørke efterårsaftner. Fandt lige pludselig en scrapshop, jeg ikke før havde lagt mærke til. Har indtryk af, at det ikke er det sidste  nye, der er på programmet, men sommetider kan man jo alligevel finde lidt sager, man ikke kan være foruden:

Hobbyjunglen

Har tilmeldt mig Convention og et af kurserne med de polske piger fra Sodalicious, de har da den fedeste stil:

Convention



Små træ-katte, washi-tape, clearstamps og en Sizzix-die, der manglede i samlingen.

Den næste uge hedder ferie, arbejdsferie, der er et hus, som trænger til at blive malet færdig :(