søndag den 29. marts 2009

Convention 28.03.09

Så er den 8. Convention godt overstået. Ca. 160 glade scrappere havde fundet vej til det nye domicil i Middelfart.
Der var præmier på indgangsbilletten og fine gaver til det amerikanske lotteri.
Der blev afleveret en mængde LO'er og kort til skitsekonkurrencen, så mange, at det var ved at blive et problem, hvor de allesammen skulle hænges op. Det bliver der lige lavet lidt om på næste gang. Synes iøvrigt kreativiten har været stor, der var så mange flotte LO'er og kort denne gang, superflotte var de allesammen.
Jeg var bl.a. medhjælper på Majers 1. kursus med Tim Holz-produkter, et rigtig godt kursus med fin introduktion til de 4-5 produkter, der skulle anvendes af kursisterne. Man blev delt i grupper, som cirkulerede så alle fik afprøvet alle produkter.
Her dagen derpå tror jeg nok alle os hjælpere er noget trætte i bentøjet af at stå og gå hele dagen, og jeg har da godt nok lige fået mig en lille morfar her til middag. Men det er jo en stor glæde at se så mange dygtige scrap/kortpiger muntre sig en hel dag med scrap, snak og ikke mindst indkøb (er det måske ikke højdepunktet hva' ?) Synes der var en godt udvalg i de deltagende stande, min scrapopsparing til denne Convention blev hurtig brugt på gode sager.

De følgende billeder er et udsnit af dagens optagelser set fra min cameralinse:Ankomst til Middelfart, bilen er proppet med scrapsager, men næste gang tager jeg som medhjælper ikke noget med, fik overhovedet end ikke lagt min skæreunderlag frem... havde ellers planlagt en del.Marianne og Jeanette sidder klar til indmarch af 160 scrappere/kortpigerVi var lidt forsinkede, men kl. 10.00.05 åbnedes dørene til den 8. Convention.Kursus ved Majer i Tim Holz produkter. Her arbejdes med Distress Ink Pads, man skulle prøve at distresse tags.Her afprøves Alcohol Ink på vellum, af det skulle stanses blomster ud, som evt. kan pyntes med Liquid Pearls.Blomster males med Distressing Crackle Paint.Majer som lige svarer på distressing-spørgsmål i workshopsene.De 60 første tilmeldte + medhjælperne fik en gave, der bestod af stempel til LOs og kort. Ud af dette stempel havde Jeanette kreeret et flot navnebadge til os medhjælpere.Her er en glad vinder af 24 stk. Tim Holz Distressing Ink Pads... glemte helt at spørge om vinderens navn.. måske nogen ved det ?Paperfarm med de 2 stand-ins for Anne Thormose, som lige skulle have afviklet en rund familiefødselsdag, så Kirsten Gro og Susanne passede farmen.Uddeling af gaver ved amerikansk lotteri.Foto fra Jeans store scrapstue.Foto fra Gurlis stand, hvor der dagens igennem blev afholdt Makes and Takes.

-------------

Næste Convention er den 3. oktober 2009, håber vi ses !!

7 kommentarer:

Pia sagde ...

Det lyder som en rigtig god convention med lækre make and take, kurser og ikke mindst shoppe muligheder, håber jeg kan deltage til efteråret.

Karina sagde ...

Det lyder som om det var en hyggelig dag. Håber, at du nød den selvom du kom på arbejde...
Fortsat god søndag

Majer sagde ...

Endnu engang tak for hjælpen til mit kursus. Det var skønt med den luksus at have en hjælper!!

Hvis du har taget flere billeder fra kurset, må du meget gerne sende dem til mig :-)

Kirsten sagde ...

Tak for sidst... det var rigtig hyggeligt ;-D

Jeg fik desværre ikke sagt farvel til dig, du var som sunket i jorden da jeg blev hentet.

Håber du får byttet tangen, så du ikke må "nøjes" HE-HE....
Glæder mig til uglerne, men det er absolut IKKE noget der haster.

Charlotte sagde ...

Ihh - det var skønt at komme med på sådan en fototur. Herligt!
Kan godt forstå du blev træt af at stå og gå rundt hele dagen.
Rigtig god dag til dig.

Kirsten sagde ...

Hvor lyder det bare til at i har hygget jer ( som altid ) ærgerligt at jeg skulle til bryllup, jeg er jo ikke vild med at gå glip af noget ;-))
Håber vi ses i Sverige?

Kirsten Gro sagde ...

Det er nogle gode billeder du har fået taget! Rigtig godt sted at convention blev holdt denne gang.