lørdag den 25. juli 2009

Siena2Så fik jeg lavet et LO med is-billedet fra ferieturen til Italien.
Efter Siena kørte vi til San Gimignano, en lille skøn by, men hvor var der mange turister. På torvet lå flere isboder, en af dem var blevet kåret som den isbix, der havde den bedste is, så der var en lang kø foran. Vi gik hen til naboen og købte vores is. Når is kommer fra køledisken og ud i 35 gr. varme, så foregår nedsmeltningen med en vis fart, men der måtte lige lidt tålmodighed til, inden billedet kunne tages, og så var isen også begyndt at løbe. Jeg vil nu til enhver tid påstå, et jeg ikke kan smage forskel på en god vaffelis herhjemme og dér, men måske gik vi også hen til den forkerte isbod...
Overskriften fik jeg Majken til at lave en dag, hun var hjemme, og så havde jeg lidt stof liggende på mit scrapbord, som jeg lige syntes matchedede farverne. Stregkoden er fra en nyindkøbt gryde, men det er der jo ingen, der kan se !
Egentlig ville jeg have kaldt LO'et for "Go'e ben", hi-hi .... men det ville nok tage focus væk fra de lækre is !
God weekend til alle.

8 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

ejjjjj hvor er den flot, og de is der ser godt nok lækkert ud,og gode ben kunne du da også ha kaldt den :)

Kirsten sagde ...

WAUW, - det godt ud, - isene og det hele, og ja - du kunne sagtens have kaldt det Go'e ben (gad vide hvad H. ville have sagt til det
;-D )
Vi har flere isbixer her i byen som laver "italiensk" (fedtfattig) is, og jeg må indrømme at jeg heller ikke kan smage forskel på deres og den rigtige italienske.

Det er nogen dejlige farver du har brugt til LO'et. Idéen med stregkoden er da kanon, - det må jeg huske næste gang jeg køber noget, hvor den kan pilles af uden at gå i stykker.

OLIVIA sagde ...

Det er bare et super flot LO du har fået lavet Dorit...og slet ikke i de sædvanlige farver!! hi hi hi...Kanon idé med stregkoden fra en gryde... måske skal jeg igang med at plyndre diverse varer for stregkoder :-) Rigtig flot LO...og lækre is :-)

Pia sagde ...

wow hvor er det flot i farver og opsætning, du er så god til at få lavet dine ferie billeder, jeg har stadig snart et år efter kun fået lavet to layouts fra nilturen. Du må have en dejlig uge.
Knus Pia

Charlotte sagde ...

Lækre farver du har mikset. Og italienske is er bare MUMS!! :-)
Flot brug af stof - det er noget jeg alrig har gjort i scrapbooking, måske det skulle prøves.
Elsker at se på dine rejse-LOs - det er altid så hyggeligt.
Vi er lige et smut hjemme (efter turen til Rüdesheim) - rejser til Sønderjylland i overmorgen. Bliver dejligt med flere oplevelser.
Rigtig god uge til dig. :-)

Karina sagde ...

Det er et dejligt stemningsfyldt ferielayout, du har lavet og ja gode ben.. hov.. farver.. ; ) : )
Håber, at du har haft nogle gode sommerdage.
ps. Jeg er så en af dem, der vil påstå, at man sagtens kan smage forskel på kvaliteten af is.. ; )

Margit sagde ...

Vildt fedt LO. og... der ER jo både lækre is OG også go'e ben he-he :)
Super sjovt billede... og overskriften er jo lige i øjet... skal lige huske det... vi drøner jo derned om ikke så længe ;o)
Søde detaljer.
God aften...

alfie sagde ...

Rigtig mange lækre detaljer.