søndag den 28. februar 2010

Fossiltur

På vores tur Jylland rundt på 4-5 dage landede vi til sidst i Grenå, hvor vi en dejlig solskinsrig augustformiddag tog med værterne ud til et lille fiskerleje med et par fiskerhuse og lidt både. Man kan også finde fossiler her, hvis man har øje for det. Det havde jeg selvfølgelig ikke, men Else fandt et fint et, som jeg fik med hjem.
Det her LO har jeg puslet med i mange timer, er blevet med at flytte rundt på sagerne, og til sidst må man jo beslutte sig. Noget rodet er det, men så'n skulle det altså ende.
Tror jeg kommer til at have mig et nyt camera, for det jeg har nu forvrænger affotograferingerne, så det hele ser pilskævt ud, og det er det ikke IRL.Jeg har fået anskaffet en masse broderegarn fra Netto, og synes faktisk det er sjovt at sy på LO'erne, både på maskine og på alm. broderifacon, så lige en detalje...Ha' en dejlig søndag, det af den, der er tilbage, inden det går løb igen i morgen !

12 kommentarer:

Karina sagde ...

Det ser godt ud med de farvede syninger mod det rå papir.
Fortsat god søndag til dig og manden.

Charlotte sagde ...

Jeg synes bestemt ikke det er rodet- det er rigtig flot. Nydeligt farvevalg og det billede er jo bare smukt!! Dansk sommer når den er bedst. :0)
Flot med de røde detaljer og herligt at se alle syningerne.
Ønsker dig en fortsat god søndag her i tø-vejret. :0)

Margit sagde ...

Super flot LO... som jeg heller ikke synes er rodet. Du har valgt rigtig lækre farver der passer til billedet og der er mange lækre detaljer.Sødt med bølge-båndet og sommerfuglen med den fine syning... og bølgepappet...
;o)
Håber du er ovenpå igen... ;o)

Pia sagde ...

det er super flot og kanon med de farver og alle detaljerne, flot syning og supert med måden du har sat teksten. Du må have en god uge.
knus Pia

Karin sagde ...

Det ser da ikke rodet ud Dorit.. syns det er rigtig fint og strandturs-agtigt ;-)
Ja, det er hyggeligt at sy, og jeg kan specielt godt li teksten på højkant. Bare jeg havde sådan en håndskrift... :-)

Charlie sagde ...

Nej vel er det ej rodet - det er FINT. Lækkert med syningerne. Inden du bruger scrappenge på at købe nyt kamera har du så prøvet at ligge henover et sofabord og fotografere dit LO nede på gulvet - så forvrænger det ikke - nå ja eller du kan selvfølgelig også hænge LO'et på væggen mens du fotograferer det - men det andet ser sjovere ud... LOL

Kirsten sagde ...

Det blev jo rigtig godt, det her fra fossilturen :-D
- Og jeg synes da ikke det er rodet.
Jeg er vild med dine syninger, og du har fået en rigtig sommerlig stemning frem i LO'et her :-D

Jeg tror ikke det er dit kamera der gør, at billedet er "forvrænget". Det er nok nærmere at kameraet ikke har været holdt helt 100 % vandret over LO'et. Mine billeder ser tit lidt skæve du pga. det.
-Men helt ærligt, det gør da ikke noget.

Cecilie sagde ...

Lækkert layout - og jeg er fuldstændig enig med dig: syning på layouts er så lækkert. Det giver en masse dybde uden egentlig at fylde ret meget. Smukt.

Karina sagde ...

Hej igen ; )
Frugterne er såmænd bare vindruer.
God søndag aften.

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Cowgirl sagde ...

Det er superflot og det er da slet ikke rodet i mine øjne - men fuld af mange skønne detaljer som lige huer mit øje.

HEIMLAGA sagde ...

Så vakkert du scrapper :D Bor du på Fanø? Jeg har en norsk venninne som flyttet dit for et år siden, og trives veldig godt :D Jeg har hørt mye godt om Fanø :D God helg! Fra Mica