torsdag den 7. oktober 2010

Jammerligt LO

Har fået lavet et LO med mine nye papirer fra Nook, men ak, det er jo farver, som jeg slet ikke er vant til at scrappe i, så kæmpe udfordring.
Kunne slet ikke få det hele til at hænge sammen, men jeg tror ikke, jeg kommer meget videre med det. Havde ellers rigtig meget lyst til at scrappe mine husløg, fordi de er så flotte ensartet i væksten.
Og så kan de gro allevegne uden ret meget vand, lige noget for mig !Håber de næste LO'er med Nook-materiale bliver bedre, tja egentlig kan det vel kun gå een vej !

7 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Ja, jeg synes altså slet ikke det er et jammerligt LO. Jeg synes du har brugt materialerne rigtig godt og fået god samling på dem. Sommerfugleborden er super sød.
En lille nyhed er, at jeg også er sprunget på Nook-vognen efter jeg så din pakke IRL :-D
Glæder mig til at se om min velkomstpakke er magen til din.

aka sagde ...

Jeg synes da ikke det er så galt som du siger.
Det hænger flot sammen, og mange fine detaljer og opsætningen er da flot. Og jeg kan godt lide, der er lidt kulør på !
Men ikke dine sædvanlige farver - det er rigtigt. Men det er vel også en af de sjove ting ved scrap - at lave noget nyt og anderledes. Ikke ?
Papirerne ser spændende ud.
Mange af mine husløg led druknedøden i sommer. Desværre. Så vær du stolt af dine fine eksemplarer.

Charlie sagde ...

Allerførst tak for sidst - det var hyggeligt at se dig igen. Dernæst - man siger vi selv er vores værste kritikere - og søde ven - det lever du da op til med UG og slange - VISSE VASSE - det er ikke jammerligt - det er let og sjovt og har lækre detaljer - OG fine fotos af dine husløg som er flotte. Jeg er både vild med dine to "Tuborg" kanter i siderne og selve din opsætning. Så for hvad det er værd er det et LO jeg godt kan lide!!

Margit sagde ...

Ikke så meget jammer, lille du... Det ser da smukt ud, og farverne matcher da totalt farverne på fotoene. Du har så mange søde og sjove detaljer og du rammer altså farveskalaen hver gang... så sæt du bare næsen i sky og trøst dig med, at du SAGTENS kan scrappe i andre farver end de sædvanlige ;o)

Tak for din komm. hos mig. Nej han er ikke håndværker, men handymand... og så synes jeg det gav det en kant til et lidt mere rå mandelook-kort ;o/ (eler prøvede på...!!)

Karin sagde ...

Altså Dorit, der er altså ikke noget at jamre over :-) det ser skisme da godt ud!!! Det er sikkert bare fordi du ikke er vant til at kikke på pink ;-)
Er det et stempel du har brugt (den der gren-ting)?

Linda sagde ...

Helt ærligt...det ser da super godt ud, jeg syntes der er rigtig fin harmoni i papir farverne og billederne af husløg....dem er jeg også vild med, syntes de er rigtig flotte og gror jo alle steder:-)
Tak for dit råd til mit Lo, jeg mangler lige lidt data fra min mor ang årstal , jeg kan jo sætte det fast på en lille tag:-)
Forsat dejlig søndag:-)

llq sagde ...

Wow ! Amazing blog to follow I would suggest to follow my all friends and family to follow his blog . Vivacious Blog - Full life and energy. Keep Posting, vintage wedding!?! Skirt Louboutin Shoes Christian Louboutin Pumps Evening Dresses