søndag den 13. marts 2011

12. Convention - LO og indkøb


En vellykket 12.Convention er overstået, fik som sædvanlig handlet, snakket, spist og scrappet en smule. Synes det er rigtig svært at samle sig om at scrappe sådan en dag, men jeg nåede da eet LO. Det er et billede fra Venedig med huse, kanal og gondol P-plads, og billedet er taget oppe fra den skønne Rialto-bro. Gondolen nederst til højre en bonus-gave fra min julekalender fra Kirsten, og den måtte jo bruges her. Gondolen øverst til venstre er fra en sæt clear stamps, som jeg også har fået af Kirsten. Tjaaa, ellers fik den jo nok lidt rigeligt med mist... men det kan ikke gøres om.
.
Fik da også støttet de fleste butikker med følgende:


Der var en masse QK på tilbud, så jeg har suppleret lidt, viserne er dog købt brugt hos K. Gro. Jeg har ikke købt noget papir denne gang, bortset fra 10 ark af Basics dot-papir, som jeg synes er rigtig fint at scrappe med.
.


Har købt lidt stort ind af 3D-puder og db-klæbende tape. Dåsen med blomster vandt jeg hos Charlotte Scrapbookfun, fordi jeg lige præsterede at slå 2 seksere med hendes terningsæt ! Clear stamps journalingsættet til højre har jeg fået i gave fra Kirsten, uh hvor vi hygger os i vores "gaveklub" !! Tak Kirsten.
.
Tak til alle de gamle scrapvenner, det var hygligt at møde jer, tak for lækker og god mad i passende mængder og tak i det hele taget for en vellykket dag, bortset lige fra det med højttaleren, men det gik jo alligevel.
.
I morgen skal jeg og en kollega til Odense og se/høre et foredrag med Hans Pilgaard: Små indfald og store udspring", det skal nok blive sjovt.
Så denne weekend har været lidt hård, for fredag aften var jeg til julefrokost med nogle kollegaer, tja, hvad vi ikke når før jul, må vi jo vente med.
Har også formået at få patchworktæppet færdig, kan ses her for evt. patchworkinteressede.
.
Ha' en god søndag -
Gode hilsner fra Dorit

9 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det er et flot layout i farver der passer perfekt til billedet og flot opsætning.
Du er da god til at shoppe ; )
Jeg er spændt på hvad du skal bruge de Templates til.
God søndag.

Karin sagde ...

Lækkert LO Dorit, og du kører da med klatten i det røde tema også :-)
Gode indkøb!!

Kirsten sagde ...

Tak for sidst - det var hyg'li... :-D
Dejligt at se et LO igen, og det er jo blevet lækkert med alle de fine detaljer og farverne som præcis passer til markiserne. Venedig er jo skøn.
Du fik godt nok købt en masse lækre sager. Jeg er også spændt på at se hvad du skal brug templates til.. ;-D

Charlie sagde ...

Hej til min turkise ven! Hyggeligt at lige få sagt hej i går. Det er jo dejligt at man lærerer flere og flere at kende - men det gør til gengæld det tager længere tid at nå bordene rundt for at kigge - og "nogen" er jo så ikke på deres plads fordi de shopper!! FINE ting du har fået anskaffet og lækkert LO - Venedig - DER har jeg ikke været. Ser hyggeligt ud.

Charlotte sagde ...

Super flot Venedig LO. Jeg har scrappet lignende billede, også taget fra Rialtobroen ;0)
Flotte farver du har valgt og cool med de små pynte-gondoler.
Skønne indkøb fra Convention. Kan så godt li den border punch med fuglene.
Rigtig god søndag til dig.

Pia sagde ...

super flot layout du fik lavet og jeg kan se at du fik shoppet rigtig meget lækkert

Jannet sagde ...

Et rigtig dejligt ferie layout.
Sikke en masse skønne ting du har købt.

aka sagde ...

Hvor var det fint, at vi lige fik sagt hej i forhallen i lørdags - for jeg så ikke mere til dig. Utroligt ! Og meget ærgerligt. Men det var ikke fordi jeg sløsede tiden væk derovre...haha.
Du har da også været flittig. Det layout er bare så flot. Og farver og opsætning er bare så perfekt. Jeg kan se, at du har fået mod på det mere "rå" efterhånden. Og det klæder din stil. Flot flot.
Og så er det da godt du har Kirsten...LOL. Dejlig gaveklub i har jer.
Det med at støtte de danske scrapbutikker har du da også taget alvorligt, kan jeg se. Du er god til at shoppe, og sikke fine ting du nu - også - har.
Håber da vi engang får tid til en snak IRL.

Charlotte Ravn sagde ...

Hej Doritten.
Synes ikke det var meget jeg så til dig til convention, men jeg fiser jo også rundt hele tiden! ;) Skønt layout du har lavet og sikke nogle lækre sager du købte!
God weekend!