mandag den 3. oktober 2011


Så er Convention for dette halvår overstået, hygligt og skønt som altid. Det er sjovt at se hinandens indkøb og her er mine: gaven til mig fra mig: en stor crop-a-dile, den har jeg længe fortjent hæ-hæ, en blok med lækkert papir, bindingrings til diverse systemer, TH tape og chipboards samt ikke mindst en del mist. Jeg var jo på Anna-kursus, så nu er jeg inspireret og mangler lidt farver i mist, er nu spændt på, om jeg kommer igang med alle de ellers skønne teknikker, men prøves skal det i hvert fald.
Desuden nogle indkøb jeg ikke kan vise, da de er til min adventsnisse i Esbjerg, efterårets Convention er jo den helt rigtige lejlighed til at få købt lidt gaver ind i anledning af den kommende juletid.
I dag har manden rund fødselsdag, så om lidt tager vi ud i tusmørket, og så skal vi finde et sted at spise, gad vide hvor mange der tager ud og spiser en mandag aften, vi er tit heldige at være de eneste gæster, lidt pinligt, men så får vi da fuld opmærksomhed fra tjenerstaben !!

7 kommentarer:

Charlie sagde ...

Du var jo en del på kursus så jeg så dig kun lige et kort blink. Men jeg skulle jo helt sikkert hilse fra Margit. Og hvad må mit øje skue - om ikke der findes mist i turkis - hvor HELDIGT er det lige. =0)

Karina Beck sagde ...

Det ser ud til at være dejligt nyt snold.
Jeg glæder mig til at se dig lave lidt a la Anna. Hvor ville jeg gerne på kursus hos hende!

Annette / aka sagde ...

Allerførst tillykke med manden. Jeg håber, I har haft en hyggelig aften med god mad og måske en lille en.

Heldigt at jeg lige mødte dig da du kom slæbende med pikpakket - ellers så jeg dig overhovedet ikke. Men jeg mødte din adventsnisse. Og jeg så da hendes kurv...hæhæ.
Sikke fine ting du har glædet dig selv med. Og så er det spændende at se dine ting - efter Anna-inspiration.

Charlotte sagde ...

Jamen sikke du fik shoppet. Det er lækre sager du bragte med hjem. :0)
Og tillykke med manden - jeg håber i havde en god aften på restaurant.
Det der med at være eneste kunder prøvede vi i søndags (ja, på en søndag, hvor jeg ellers troede folk gik ud og spiste)... det var en underlig følelse, men som du skriver, så får man FULD opmærksomhed fra de ansatte. he he.

Glæder mig til at se hvad du får lavet med de nye sager.

kormager sagde ...

bare smukt - jeg vil høre, hvor man kan fåp den "græske" border punch!

kormager sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
kormager sagde ...

bare smukt - jeg vil høre, hvor man kan fåp den "græske" border punch!