lørdag den 26. november 2011

Hurra for pizzabakker


I dag har jeg fra min nisse i Esbjerg modtaget en pizzabakke, propfyldt med adventsgaver, glæder mig rigtig meget til at få dem åbnet i takt med de sidste weekender op til jul. Vi har vist gjort det nu i 3 år, det kan rigtig meget anbefales at finde en sød nisse og bytte gaver med, for man får altid noget, som en anden har valgt til en, det giver jo nogle sunde udfordringer. Det er også lidt sjovt at se, hvordan en anden tolker ens stil... i dag blev jeg beriget med nogle lækre brads fra BoBonny i serien Welcome home. De har en lækker farve for lige præcis mig ! TAAARK Kirsten !
.
Jeg ville egentlig gerne juleblogge, men forudser, at tiden nok ikke bliver til det, så jeg lægger bare nyt på, når jeg har tid.
.
Noget om andre papirting:
da jeg var barn samlede jeg på andre papirlapper, nemlig frimærker. Jeg samlede fra alle lande, men efterhånden har jeg jo fundet ud af at begrænse mig til DK og også gerne fra de nordiske lande, Grønland og Færøerne. Jeg har absolut ikke tid nu til at gå op i det, men jeg gemmer dem til mine gamle dage. Således kom jeg den anden dag til at omtale det med de små papirlapper overfor en kollega, som straks meddelte, at hun lige havde ryddet op, og havde en hel pose stående med afklip, som hun var på nippet til at smide ud. Nu har jeg fået en kæmpepose fyldt med frimærker fra DK og mange andre lande, tænker at man da altid kan bruge nogen til scrapsider, så må den måde kan de 2 hobbyer jo forenes !


Ha' en god 1. adventsweekend !

4 kommentarer:

Margit sagde ...

Fine og spændende pakker... =0)
Og altid lækkert med frimærker... min bunke jeg fik af manden røg afsted til OSH-kort - men soldater og kongelige personer på voksen kort og med legetøj og børnetegninger på børnekort... så JA... dt er en fin COMBI-HOBBY ;o)
Også god adventsweek-end til dig.

Annette / aka sagde ...

Ja, det ser spændende ud.
Jeg har også byttet kalanderpakker med min søster, og det er bare så spændende at se, hvad hun synes, jeg skal prøve at bruge.
Jeg har også samlet frimærker fra hele verden, og har dem endnu. Jeg har brugt en del julemærker på julekort...men nænner kun at bruge dubletter. Man ved jo aldrig om det kunne være en god pensionist-hobby.
God weekend.

Charlotte, Danmark sagde ...

Det lyder SÅ hyggeligt med en jule-scrappe-nisse at bytte gaver med. Det kunne være jeg selv skulle finde mig en sød nisse. :)
Nøøøj sikke en stor bunke frimærker. Og ja da, selvfølgelig kan man kombinerer de to hobbies.
Rigtig god dag til dig.

Iben sagde ...

Herligt med sådanne december traditioner - gaver er jo altid dejligt. Har kigget lidt tilbage i dine blogindlæg - skønne ting du har fået lavet - og i rigtige doritten farver :-)
Glædelig december hilsen