søndag den 10. november 2013

Sjældent syn

Ja, mig i vandet er sjældent at se, og nok meget godt... men jeg bryder mig altså ikke om vand.  Kun når det er tilpas varmt og kommer ud af en bruser !
Men her under vores sidste ferie på Santorini måtte jeg i hotellets pøl.
Har været færdig med LO'et flere dage, men det er ikke nemt at få taget foto, når det er mørkt, når man tager på arbejde og mørkt, når man kommer hjem. 
Jeg har igen skævet til og ladet mig inspirere af skitsen fra Nina Ostermanns kursus til Convention, synes det er en sej skitse, som jeg næsten ikke kan komme væk fra.
Jeg har brugt min nye fly-dies, som passer fint her, da lufthavnen på S. ligger lige syd for byen, hvor vi bor. 


----
Igen har jeg stemplet på husblas, og jeg har været i en genbrugs og købt et fint atlas, så der også lige kunne komme kort på... når man nu er kortoman :) Og matten under billedet er lavet af krøllet madpapir, som efterfølgende er foldet til passende størrelse.Santorini er superfotogen, et eldorado for fotofolket, så der kommer nok flere LOs ! Men jeg skal jo også i gang med kittet fra PTW, glæder mig til hvad jeg får ud af det ;-)

Tak til dem, der kom forbi !


4 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det er et lækkert layout, du har lavet. Måske jeg også skulle prøve Ninas skitse.
Er der kommet en die til Lawn Fawn flyet? Det var jeg slet ikke klar over.
Det er en lækker kant punch, du har også! Perfekt til græske layouts!
Og ja, jeg kæmper også med at fotografere lige nu. Jeg har lavet flere Santorini layouts, men når jeg laver hvide layouts som dine, bliver de ofte blå i redigeringen...
God søndag aften.

Karina Beck sagde ...

Jeps, det er Picasa3 ; )

Charlotte Ravn sagde ...

Super skønt layout :) Jeg er heller ikke den store vandhund, men nogen gange er det nu meget rart, at blive kølet lidt af :)

Kirsten sagde ...

Hvor er det altså bare et fedt LO, og det er jo helt perfekt med skyen og flyet. Er bølgerne fra de masker vi fik i kittet på N.O. kurset?
Jeg tror altså vi må en tur til Santorini en gang.