søndag den 18. maj 2008

Weekend på øen

Ja, så har vi atter været i sommerhus, og jeg har bl.a. givet hele terrassen olie, så nu er træet klar, hvis der skulle komme regn. Hvor ser det pænt ud nu, hvor både hus og terrassebrædder har fået en omgang. Nu mangler vi bare det hvide på det lave rækværk rundt om terrassen.
Og bl.a. har jeg også gået og fotograferet vores få blomster derovre. Har nemlig en idé om at jeg vil lave et album med blomsterne i vores haver. Er blevet inspireret af en artikel i det hollandske scrapblad "Creatief met Fotos", hvor man havde gemt og brugt de plastik-navneskilte, der er ved planterne når man køber dem, og sat dem sammen med fotos af løg og blomster, når de pryder ens egen have. God idé og her er en prøve:

Alm. blå iris


Rhododendron:og Allium Aflatunense, som ligner en purløgsblomst, hvilket den også er i familie med, den er bare 3 gange så høj, og blomsten er meget større.
Jeg faldt for farven på fotoet, da jeg købte 5 løg af planten, og det forunderlige er, at den også ser sådan ud i virkeligheden:Denne fås også i blå, tror jeg er nødt til på jagt efter den også.

4 kommentarer:

Anne Bente sagde ...

åhhhh så smukke billeder :)

Jannet sagde ...

Sikke nogle dejlige blomster billeder

charlotte sagde ...

Virkelig smukke billeder!
Synes det lyder som en god ide at bruge plastikdimserne, som følger med nye planter til et album om havens blomster. :-)

Susanne sagde ...

Super gode billeder, jeg glæder mig til at se dit album med dem i når du får det lavet.