søndag den 19. april 2009

Ny serie ATC

Vi har været meget i haven, mens vi har været i sommerhus, men heldigvis er der jo tid til scrap når det er blevet aften, koldt og mørkt. Lørdag tiltuskede jeg mig godt nok næsten hele den lyse tid med at sidde inde og lave en serie ATC-kort.
En dag hvor jeg sad og kiggede i nogle gamle ugeblade, bemærkede jeg at der var flotte tegninger til horoskoperne og tænkte, at de måtte kunne bruges til en omgang ATC-kort, og denne serie på 12 fik jeg så lavet denne weekend.
Kunne godt have tænkt mig at have haft noget mere scrapdims med, men jeg måtte jo anvende det, jeg havde fået pakket ned, derfor er de nok blevet noget ens.
Glæder mig forøvrigt til næste lørdag, hvor vi er nogle scraptøser, der holder sommerhusscrap, det er altid SÅ hygligt. Imens damerne hygger sig med scrap, er det planen, at manden skal have lagt fliser i redskabsrummet, og sådan er vi jo kreative hver for sig !!Håber alle har haft en dejlig solskinsrig weekend, vi nåede da at få lidt solbad i en lun krog.

5 kommentarer:

Margit sagde ...

Halløj en sjov idé... De er super søde de kort... hmmmm... og idéen kunne jo også bruges til fødselsdagskort...
Sødt æsel LO... vild med de klare blå farver...
God aften... og FRIDAG i morgen ;o)

Karina sagde ...

Søde ATC kort og som altid fra dig en masse detaljer.

Kirsten sagde ...

Ja, nu har jeg jo så fået svar på et par af spørgsmålene i min mail, HI-HI.

Hvor er dine ATC'er fine. Vil du måske bytte "Skytten" med mig?
Kanon idé iøvrigt at bruge materiale fra et blad.

Jeg synes bestemt det er en fair arbejdsfordeling at H. lægger fliser mens I scrapper.. HE-HE....

Jeannette Lauridsen sagde ...

Super søde ATC kort. Sjov idé med in gave til dig selv er vel nok sød- Sikke et flot uglepar. Jeg kan godt forstå du ikke kunne stå for dem.
Jeg elsker foråret. Der er så mange kønne træer, som desværre kun viser sine smukke blomster nogle få dage. Godt du fik det foreviget.
Håber du har en god feriedag.

Charlotte sagde ...

Oj manner! De blev super gode. Godt fundet på! Er det diecuts du også har brugt. Du har måske et helt sæt med stjernetegns-dies? Jeg synes altså de blev virkelig gode på trods af du ikke fik så mange scrapdimser med i sommerhus.
Fik lige kigget i dit forrige indlæg også - og de to ugler er da SKØNNE! Forstår godt du skulle have dem med hjem!
God resten af mandagen til dig.