fredag den 21. august 2009

Farmor-album

Så er det sørme lykkedes for mig, at få lavet et album på rekordtid... et album fra vores farmors (nu oldemor) 94 års fødselsdag, som blev holdt den 25. juli. Der gik jo da nogen dage, inden jeg fik idéen til at lave hende et album i stedet for at få billederne serveret i en fotokuvert. Særlig de sidste dage har jeg arbejdet ihærdigt for at få det færdig til lørdag, hvor det er tænkt hun skal have sit album. Hvis ikke det var fordi jeg har ferie, havde jeg ALDRIG nået det på den for mig korte tid !
Det var hensigten, at siderne skulle holdes i den gennemgående farve lyserød efter den bluse hun havde på, meeeen så var det jo at en af gæsterne havde en grøn skjorte på, og så tog det fart med grønt/lyserødt, som efterhånden udviklede sig til grønt/blåt/tyrkis med en snert lyserødt et eller andet sted på LO'et. Det var også svært at scrappe lyserødt med de tyrkise bluser. Nogle af siderne synes jeg selv er flotte, mens der er andre, som jeg knapt er så stolt af, men sådan er det vel altid.
De 2 sidste meldte afbud dels pga besøg i hovedstaden og dels sejlads i udenlandske farvande:
¨
Albummet er lavet i A4 og for første gang har jeg benyttet min Bind-it-all maskine, må nok sige at albummet er blevet rigelig tungt til at metalspiralerne kan holde, så det "dropper" ude i kanten foran.

Nu forestår et god gang oprydning i scraprummet, for der ser mildest ikke godt ud !

9 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Ihh hvor blev det godt! Jeg elsker at se minialbums og jeg er sikker på at modtager bliver rigtig glad for sådan en skøn, personlig gave. :-)
Rigtig god weekend!

Karina sagde ...

Det var da en god ide, at lave et scrap album. Og hvor er det blevet flot.
God weekend til dig.

LaChris sagde ...

Farmor blev da garanteret meget glad og overrasket over det flotte album ! Du har virkelig været god til at matche papir og fotos synes jeg ! Det er bare rigtig godt :O)

Pia sagde ...

Det blev super flot ja til en fest burde alle komme i samme farve det vil gøre det nemmere at scrappe bagefter. Du må have en god weekend

Kirsten sagde ...

Det er da blevet rigtig flot ;-) Det er fint at du ligesom har lavet hver enkelt side, så den passer til hvert enkelt billede, både farve- og temamæssigt.

Anne Bente sagde ...

total flot minialbum,jeg er sikker på den vil gøre glæde.

Karin sagde ...

Flot Dorit!, og farmor bliver lykkelig ;-)

Margit sagde ...

Hvor er det flot. Flotte farver der matcher til foto. Det er da en gave som en 94-årig vil sætte stor pris på. En god dag sat op i billeder og tekst. Fint at du har ladet billederne være det dominerende. Jeg vil vædde på at der var en der var rørt til tårer ;o)

rhh sagde ...

jeg kan også mægtig godt lide mini-album, og se hvad andre har lavet - synes bestemt ikke det gør noget du afveg fra din oprindelig plan, det at alle siderne er sort binder det jo flot sammen alligevel