søndag den 17. januar 2010

Stok og sten

I går var jeg til Gislev Friskolescrap, hvor jeg fik lavet dette LO. Det er et billede fra vores Toscana-tur sidste år. Synes manden så sjov ud i påklædningen, og han havde da også fået skæld ud af konen for hans striber, tern og tern, men hva' det var vel det tøj, der har ligget øverst i kufferten (mand-sandaler-sokker !) Så alt imens gruppen fra vores bus lytter andægtigt til guidens peptalk om Firenzes gamle rådhus, kunne jeg se muligheden i at få taget et hmmmm... anderledes turistfoto.
Måske skulle sådan et mande-LO ikke være lavet i rødlige farver, men sådan blev det altså denne gang.


++++
.. Kom ellers hjem på en særlig dramatisk måde i aftes. Det var begyndt blæse kraftigt, hvilket nok kunne få sneen flyttet fra markerne og ud på vejen. På hovedvejen gik det fint, men da jeg så kom fræsende rundt om et sving ude på en smal bivej, lå der lige pludselig mindst 30 cm høj fygesne, som 206'eren ikke kunne pløje sig igennem, bum, der holdt jeg i blæst og kulde og kunne hverken komme frem eller tilbage, havde ingen skovl med, kun scrapsager. Ringe hjem til H, han troede da jeg tog gas på ham, for hjemme var der fredelige vejrforhold. Nå, kom med skovl og fik mig og bilen gravet fri. Så skulle jeg hjem i en fart, meeeen ca. 1 km derfra blev jeg igen overrasket af sne på vejen, kunne ikke styre bilen, som vendte 180 gr. og slask, endte jeg i en lav grøft og et levende hegn med venstre baghjul strittende op i vinden. Men hvilken frisk knægt har ikke lige et tov i sit bagagerum, så det blev bundet til, og vips var jeg på vejen igen. Altså inden for 2 minutter har jeg både siddet fast i en snedynge og kørt ind i et hegn. Men der er altså mirakuløst hverken sket noget med mig eller 206-eren ! Måske et par ridser i det tørrede saltsnask på bilen, men pyt, det kan jo vaskes af ! H, der kørte bagefter mig, påstår, at jeg kørte for hurtigt... men det er jeg jo ikke meget for at indrømme.
Sådan endte den dag anderledes end beregnet.

11 kommentarer:

Majer sagde ...

Haha et skønt billede. Det er sgu da utroligt at mænd ikke selv kan se, at det ikke passer sammen ;-)

Sikke en hjemtur. Godt at der ikke skete dig noget!

Kirsten sagde ...

Ejjj, ved du nu hvad ;-D Du skal da passe på dig selv - HE-HE....
Det nytter ikke at være en fartbølle i snevejr... ;-D
Nå, men godt at hjælpen var inden for rækkevidde og godt at du ikke kom noget til ;-D

Herligt billede på LO'et (nå-ja, smag og behag hvad påklædning angår, - men jeg synes altså heller ikke om sokker i sandaler ;-D )

De rødlige farver til et mande-LO er da gode, - jeg synes de passer fint her. Flot at du har så mange små detaljer med.

Karina sagde ...

Du er en hård kvinde. Farverne på tøjet matcher dog ; ) Herligt LO.

Hvor var det godt at der ikke skete noget med dig ude på vejene!!!

Margit sagde ...

Pu-ha... godt du ikke skulle ud igen... hva?
Godt du kom hjem uden for mange skrammer i lakken på, hverken dig eller dytten. Og godt hjælpen var nær ;o)
Super fedt LO... HERLIGT FOTO!!Sådan nogle ku' jeg også tage med min gemal!!! (utroligt at han ikke har fattet det efter mere end 40 års belæring!!!)
Men godt du fik situationen i kassen... ellers var der jo ikke blevet et fantastisk mande-LO at trække på smilebåndet af - vel??
(he-he)

OLIVIA sagde ...

Sikke dog en dramatisk hjemtur Dorit. Jeg håber du er helt ok? og ikke alt for chokeret efter oplevelsen x 2!!

Vi så også lidt resultater efter snefygning, men det var dog kun et par cm, så det gik. Vi var dog ved at få "slebet" venstre side af bilen, da en sneplov kom lidt tæt på os i et sving! Han havde vist glemt, at han ikke var alene i verden!

Anne Bente sagde ...

skøøøøønt billede, og total flot lo.

Pia sagde ...

så lækker layout med mange flotte detaljer og farver. Du må have en dejlig uge.
knus Pia

Charlotte Ravn sagde ...

Haha din motorbølle! Godt der ikke skete noget med dig og dytten. Vi kom også gennem et par snedriver på vejen hjem, men det var heldigvis ikke så slemt! Så heller ingen ridser og buler i Cilottes nye bil.

Charlie sagde ...

MÆND - min gamle chef var altid totalt velklædt, men kun fordi hans kone sørgede for at alting han i sæt i hans klædeskab. Så da hun var på klinikken men deres baby i lidt længere tid end beregnet fik vi hans sande jeg at se - og fik nogle gode grin. SJOVT LO og godt du kom hel hjem din motorbølle.

MH72 sagde ...

GENIALT billede og historie!

Og godt at du langt om længe kom godt hjem. Og SELVFØLGELIG var det ikke fordi du kørte for stærkt!

LaChris sagde ...

Ha ha ha gnæg gnæg gnæg...jeg elsker det foto!!! Det er bare for sjovt...godt at du var kvik til at forevige ham i feriedresset! Og sikken dog en dramatisk køretur du var ude i...godt at du kom hjem i hel figur. Tak for tippet med de små lynlåsposer til min udstandsninger ;O)