onsdag den 8. september 2010

Gap II


Jeg kunne ikke dy mig for at lave endnu et LO med damen på kanten, men jeg kunne ikke rigtig finde ud af, hvordan det skulle se ud. Derfor besluttede jeg mig for at bruge det, der alligevel lå og flød på scrapbordet. Guirlanden besluttede jeg at lave med blade, fordi jeg mener, at man godt kan lave "vimpler" med andre ting end trekanter, nemlig med noget som relaterer sig til billedet og i dette tilfælde blade, fordi der er træer på fotoet.
Stoffet, de 3 knapblomster og den grønne blomst har jeg fået af Mona, den grønne blonde af Kimic.

3 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Det er altså sjovt at se 2 så forskellige måder at scrappe det samme billede på :-D Kender godt det, at der er nogen billeder man bare MÅ scrappe flere gange.Super god idé at bruge blade til en guirlande. Jeg kan godt lide, at du har brugt så mange forskellige materialer på LO'et.
De er så forskellige de 2 LO'er så det er svært at sige hvilket et jeg synes der er bedst, de er kanon på hver deres måde. Godt gået :-D

Margit sagde ...

En fantastisk idé at lave 2 LO med samme billede. Er du vimmer, hvor er de forskellige og begge to er super lækre.
Det ser rigtig godt ud med bladguirlanden... det skal jeg huske. Friskt og modigt at bruge materialerne der ligger fremme... tihi... det må vist prøves en dag :o)
GOD WEEKEND

Linda sagde ...

Ja der kan man se hvor stor forskelfarver gør ved et billede. Jeg syntes begge LOér er super flotte...men er hel sikker til den med farver, den bringer virkelig noget frem i fotoet.
God idé med at bruge det som lige ligger og som man lige får ved"naboen".
God mandag