onsdag den 8. september 2010

Slush ice


Under opholdet i Annecy skulle vi en af dagene på tur til Chamonix Mont-Blanc, hvor vi havde mulighed for at komme op i en lift til 3800 meters højde, noget jeg ikke var så vild med, men jeg besluttede mig for, at det skulle jeg. På den ene side af bjerget ligger Italien og på den anden side Frankrig. Men da vi skulle købe billet viste det sig, at det blæste for meget på toppen, så alt var aflyst resten af dagen. Yes ! tænkte jeg, hvor heldig kan man være... i stedet kunne vi så gå rundt i byen, som ligger i en bjergkløft. Det snuskregnede, så der var et lidt trist lys, men alligevel fik jeg taget en del billeder, bl.a. af denne slush ice-bix, der havde et pænt udvalg. Jeg synes, billedet fordrer nogle pangfarver, så derfor har jeg brugt papir fra den høj-kulørte stak.

10 kommentarer:

Charlie sagde ...

Knaldgodt og farvestærkt ferieminde - ja de kan noget med blomster, ismaskiner og frugtboder dernede som man bare MÅ fange med kameraet, ikke? Og TAK for din kommentar - den blev jeg glad for - dejligt at blive bekræftet i sit valg når man har været i 7 sind om noget. =0)

Kirsten sagde ...

Uhhh, - de farver er da lige til at blive glad i låget af at kigge på :-D Fedt at komme i tanker om at tage billede af slusch ice maskiner, - jeg tror ikke den tanke ville have strejfet mig. Fed overskrift med de blandede bogstaver.
Ja, du var jo heldig med at den bjergtur blev aflyst *G*

aka sagde ...

Dejlig opsætning med de lodrette striber der følger alle de slush ice beholdere. Og så de pang-farver. passer jo bare.
Puha. Forstår lige nøjagtig hvad du mener med aflysningen af den luft-tur.
Tak for din tilslutning.

Karin sagde ...

Skisme godt Dorit, og det er da indlysende at der skal varver på drengen :-)

Charlotte sagde ...

Hvor er det herligt med alle de farver - slush ice er jo også altid MEGA farverigt! Flot LO med fine detaljer. (kan godt forstå du er glad for at turen derop blev aflyst!)... he he.
God torsdag til dig.

Pia sagde ...

så flot og farverigt layout. du må have en god aften
knus pia

LaChris sagde ...

Wau et skønt LO! Total lækker PANG! OG fra den dejlige by, Annecy :O) Jeg er også helt vild med dine to LOs fra Gap, hvor jeg også har været for mange år siden..nu fristes jeg til at gense byen...mener der ligger en kæmpe sø dér også, ik? Flot foto af kvinden ved springvandet og sjovt med de to forskellige layouts med samme motiv.

Charlotte Ravn sagde ...

Hold da op, der er knald på farverne. Fed overskrift! Ja jeg ville jo have været så ærgerlig over at få aflyst muligheden for en flot udsigt, men jeg har heller ikek højdeskræk! Jeg elsker bjerge!

Margit sagde ...

Da der kun var 2, der ville være med i PIF på min blog, er det dig og Bettina, der kan forvente en pakke inden et år.
Håber du glæder dig ;o)
Knus og god week-end.
PS... jeg har jo din adresse ;o)

llq sagde ...

Possibly the most amazing blog that I read all year vintage wedding!?!