onsdag den 24. november 2010

Chevalles/chevaux


Har lavet et vildt, og måske lidt rodet, LO med de vilde, hvide (læs: beskidtgrå) heste i det skønne naturområde Camargue, som ligger i området mellem Rhôneflodens 2 arme, hvor der dannes et stort delta. Der skulle være guf for en ornitolog med en rigt fugleliv bl.a. findes lyserøde flamingoer, som går og snadrer i de saltholdige indsøer. Endvidere kan der også gro ris, og det er vist det eneste sted i Europa.
LO'et er lavet uden brug af min skæremaskine som annonceret i sidste indlæg, så der er revet og brugt rivelineal. Har ridset med sandpapir i billedkanten, og jeg har brugt crackle paint (fugl, træ og sækkelærred), som jeg ikke er for flink til at anvende og embosset fotohjørnet, der er fabrikeret af Orion Design. Desuden har jeg syet lidt vildt rundt omkring, det vil jeg til at gøre noget mere i (se multiscrap.dk, som netop har taget den tråd (hæ-hæ) op). Kartonet er fra PIF-gaven fra Charlie (tak).
Jeg har endv. stemplet lidt vildt i kanten med mine Just Rite-stempler, synes det har en god virkning, når kun det halve af ordet er med.
Hvor vilde hestene er ved jeg ikke, men de skulle stamme langt tilbage fra og være en særlig slags heste. Der var heldigvis hegn ud mod vejen, og ved et fotostop fik jeg taget en del billeder af dem. I området er også vilde, sorte tyre, men de var noget langt væk fra vejen, så de er nok rigtig vilde og bange for turisterne.
Da jeg ikke er garvet i fransk ved jeg ikke om heste hedder chevalles, men det må være tæt på !
...
Dejligt, nu har Charlie korrigeret mit franske, så det hedder altså chevaux i flertal, det er jo ganske logisk ! Tak C., jeg ventede også nærmest på, at du skulle "opdage" mine manglende franskkundskaber og rette mig !
.
Tak iøvrigt for alle jeres skønne kommentarer, sætter pris på dem !

12 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Det ser godt ud og virker ikke rodet. Du er god til at bruge blå.

Pia sagde ...

super flot og dejlige farver og fine detaljer. Du må have en fortsat god aften

Charlie sagde ...

Det område har vi stadig til gode og det står snart HØJT på listen. Sikke fint papiret ser ud - dejligt at du kunne bruge det. Sjov ide med de stemplede ord - det er faktisk sådan at det menneskelige øje sagtens kan læse et ord selvom vi kun ser alle opstregerne eller halvdelen af bogstaverne. En hest hedder cheval - to eller flere hedder chevaux - og sådan er det så nemt det der fransk. =0)

aka sagde ...

Hold da op hvor du dyrker den vilde stil. Og det går jo rigtig godt, kan jeg se. Det er ikke rodet - det er rigtig flot.
Utroligt mange små fine detaljer.
Vilde heste - vildt lo. Jamen intet er jo tilfældigt hos dig.
Og så kan jeg jo godt lide farverne...ved du.
Jeg glæder mig til at se mere i din "nye stil".

Margit sagde ...

WAUWWW... er du vimmer et flot LO.
Du har da fået lavet lidt forskellige teknikker... og det er IKKE rodet med totalt flot!!
Det er ét af de områder i F. vi også har besøgt... sejlede faktisk ad PetitRhone (hvis det staves sådan ;o/... ellers ved C. det...). Det er et SUPER spændende og smukt område...
Jeg synes dine syninger, halve bogstaver og alle de andre detaljer er lækre...og her er da idéer til mange LOs... tak for INSPI... ;o)
Mere "ny stil"...TAK...:o)
Knus... og god aften

Margit sagde ...

HOV... jeg glemte at skrive et svar på dit ? - at det er en RIGTIG JR-film, som varmt kan anbefales. Den er en rigtig sød film og så kommer man også lige et smut til Bali... ikke at kimse af!
Husk kleenex, hvis du bare er lidt til våde øjne ;o) - og go' fornøjelse...

Karin sagde ...

Det ser da bare godt ud, og lækre bløde farver :-)

Kirsten sagde ...

Ja, sikke noget rod *G* - på den gode måde, altså *G*
Det er altså flot, - hvordan kommer du dog på alle de idéer. Lækre, lækre farver.
Det er et af de stede vi ikke har besøgt i Frankrig, men det må da prøves en gang, - også der hvor du "skød" den franske keramik.

Jeg er spændt på på søndag ;-D

Charlotte sagde ...

Jeg kan virkelig godt li dit vilde LO og jeg synes ikke det er rodet.
Super flotte farver og syninger ikke mindst. Billedet er virkelig et pletskud... så smukke dyr.
Og herligt at skrive titlerne på den måde - sådan halvt ud over siden. God ide.
Rigtig god weekend.

Charlotte Ravn sagde ...

Skønt LO, jeg synes ikke det er rodet. Dejlige farver du har brugt!
God weekend!

Heidi sagde ...

Ih, hvor skønt at kigge ind forbi. Skøn blog og fantastiske layouts! God stil :)

Anonym sagde ...

I get much in your theme really wedding jackets for the bride thank your very much i will come every day