lørdag den 20. november 2010

Fransk keramik og svensk himmel
I går havde jeg taget fri, fordi jeg engang imellem trænger til frihed fra jobbet, hensigten var at få scrappet, da jeg synes, jeg har for lidt tid til det i hverdagen. Jeanette kom til scrap fra 11-11, og her er hvad jeg formåede, har gjort det ene LO færdig til formiddag. Men rigtig hygligt med en lang scrapdag i går.
Ballon-LO'et er lavet på mit nyerhvervede skønne svenske Maja-karton fra Charlie, kartonet egnede sig lige til et par luftballon-fotos, som Majken tog efter opholdet i Letland, hvor hun drog til Stockholm et par dage, inden hun skulle mødes med en gym.veninde dér. Så fotos og karton passer sammen, da det hele er svensk, og jeg har også rigtig boltret mig i de svenske farver.
Lo'et af keramikken er taget på vores ferie i Provence, hvor vi havde nogle timers ophold i Aix-en-Provence, en by som jeg rigtig gerne vil gense. Vi gik inde i midtbyen og kom ind på et stort marked med alskens sager, bl.a. en masse farvestrålende keramik. Da det var i begyndelsen af turen ville jeg ikke købe noget så tidligt og have det at slæbe på, men det fortrød jeg, da vi ikke senere "mødte" noget keramik, øv !
**********
Jeg er tit irriteret på mig selv over, at jeg laver mine LO'er for "pæne" forstået på den måde, at det hele er så pænt lige, faktisk kan jeg rigtig godt li' LOer, som er lidt rustikke og "vilde", hvilket jeg har prøvet på det røde LO ved at distresse kanterne, rive lidt i papiret og bukke hjørnet og klaske et par hæfteklammer i ... vil til at tænke mere over at få mine LO'er "upæne"....... måske man skulle skrotte sin skærelineal !
**************

8 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

De er rigtig flotte begge to. Men jeg er total vild med det nederste. Farverne, billederne, banneret og papiret passer bare så godt sammen.

Linda sagde ...

hvor er de flotte dine LOér, jeg er vil med "fransk keramik"
Ja det er rigtig fedt med de der lange scrappe dage...dem kunne vi godt bruge flere af;-)
God weekend

aka sagde ...

Megaflotte layouts begge to.
Tænk at scrappe en hel dag.....heldige dig !
Dit ballon lo, er da bare for lækkert. ALT paser jo så flot sammen. Super.

Jeg ved lige hvad du mener med at lave det lidt ufint. Det er faktisk pænt at lave de lidt revne kanter. Men alt med måde. Du har sådan en flot stil med farvevalg og opsætning, at det må komme langsomt....For måske er du mere en "pæn pige"....Jeg synes nu du har gjort det rigtig godt på keramik layoutet. Her passer det jo fint med lidt ufint og revnet og skåret. Lækkert billede og flotte farver du har valgt til. Og så utrolig mange små detaljer på det lo. Jeg er vild med det.
God søndag....det der er tilbage.

Margit sagde ...

WAUUWWW... hvor de LO'er er skønne... Keramik LO'et har SÅ mange detaljer (som er fede at lifte ;o)) og det virker bare SÅ godt med det lidt RÅ islæt til netop dette billede.
De prikker på bogstaverne og de revne kanter giver SÅ meget...
Og det blå LO er jo lige i PLET!! Dine farver - og svenske - er jo TIP-TOP til disse skønne svenske billeder... måske dumt spørgsmål - men var hun selv med ombord =0)??
Lækkert banner du har lavet...

Karin sagde ...

Det ser bare godt ud Dorit :-) det røde LO er super, og det blå er jo lige dine farver, men det der White Space er jeg ikke gode venner med ;-) måske skulle man øve sig på det?
Syns dog ikke du helt skal droppe linealen ;-))

Pia sagde ...

det er super flott layouter og det røde synes er lykkedes rigtig fint med at se lidt rustik ud, flotte farver og opsætninger. Jeg vil så gerne kunne lave stillige og enkle kort og layout men det kan jeg ikke, synes altid lige der skal være lidt mere hist og pist og ender altid med at være overfyldt. Du må have en god uge
knus

Kirsten sagde ...

Super flotte LO'er begge to. Papiret du fik i PIF'en kunne jo ikke være mere perfekt.
Jeg er vil med stemningen på LO'et med den franske keramik. Dejligt at se LO'er fra Jeres ferie i Frankrig.

Jeg kan fint følge dig i det med at LO'er kan blive for "pæn", men du har fået en rigtig fin balance mellem det pæne og mere tilfældige, hvis man kan sige sådan.
I morgen (mandag) ryger der noget afsted til dig ;-D

Anonym sagde ...

pretty good post. I lawful stumbled upon your blog and wanted to command that I get really enjoyed reading your blog posts. Any condition I’ ll be subscribing to your maintain and I hope you despatch again soon vintage wedding dresses.