søndag den 5. december 2010

2. søndag i advent-blogning

Så er ugens og weekendens skønne kalendergaver pakket op, og det er lækre sager, der nok skal finde anvendelse i kommende LO'er:



Træsommerfugle, billetter, guldbrads, hvide rub-ons og ditto blomster er fra Samsø-kalenderen, de sorte rub-ons inkl. knap-flaske og TH-GB og dew-drops og flaske er fra min advents-kalendernisse Kimic, og så har jeg fra min kollega-vikar Annemarie, en gæv pige fra Fanø, som jeg giver kalendergaver på eget initiativ for julehyggens skyld, sørme fået en fredagskalenderpakke i form af grønt mønstret papir inkl. alfabet og sværte (hun kender godt "mine" farver), rigtig sødt af hende !
Glæder mig rigtig meget til at få gang i de nye sager... og til de kommende dages pakker, uuh hvor et det skønt at stå op til gaver hver dag !!

Og hvad skal dagen så lige gå med, jooo det sner en del her, fint sne, men der kommer en del, så det kan hurtigt blive til nogle cm, manden er ude at skovle, og jeg tror da nok det bliver til scrap i dag, i hvert fald inde-sysler.
God advents-søndag til alle, skal lige en tur på blog-rundfart !

6 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Oj, nogle gode gaver du har modtaget.
God 2. søndag i advent til dig.

Margit sagde ...

LÆKRE gaver... dejligt!! og lige fruens farver... ;o)
Hav en god ny uge... på trods af nye snemængder...

aka sagde ...

Det var dog nogle lækre ting du har fået i alle dine kalendere. Alle er jo så fine og anvendelige.

Og smart måde du kan sætte billeder i collage.
Jeg har ikke fundet den fidus endnu, så mine indlæg bliver alenlange. Men jeg kommer også til at skrive alt for meget. Nøjagtig som når jeg snakker....jeg er ikke til at stoppe ....LOL.

Nyd at du får en hjemmedag til scrap. Det er luxus.
God søndag aften - og tak for alle dine besøg og kommentarer. Det er rigtig hyggeligt.

Kirsten sagde ...

Hold da op, - det er nogle lækre ting du får rundt omkring fra.
Hvad får dig dog til at tro, at vinflaskerne er hints ift. Italien?
- Bare vent.... HI-HI....

Charlie sagde ...

Hej søndagsblogger - nåede ikke at kommentere i går - min mand slap nemlig ikke heldigt fra sin sneskovling - vi har altid fin sort indkørsel og ½-delen af vejen ved vores hus -- og tror du så ikke han falder omme i haven og forstuver sin højre fod - så slemt at vi var bange for noget var brækket. Kan overhovedet ikke stå på foden eller køre bil, så jeg slæber ham rundt i huset og opvarter ham i sofaen - SIKKE NOGET!! FIne pakker du har fået.

Anonym sagde ...

this is soooooooooooooooooooooooo gorgeouswedding jackets