søndag den 19. december 2010

4. søndag i Advent

Så skal der 4 lys i adventskransen i dag, uha, det går stærkt, 12 dage tilbage af 2010.

Jeg har fået en masse skønne kalenderpakker i den forløbne uge, og jeg glæder mig rigtig meget til at få dem ned på noget 30x30 papir:Øverst til venstre: dagens spændende pakker.
I midten: ugens gaver fra min sygemeldte kollega (vi begyndte først med pakker fra den 15.12.) Den lille grønne kurv med hjemmebag er fra vikaren.
Øverst til højre: søndagens "gevinster", sagerne til højre er fra min mednisse i Esbjerg, 5 sider lækre chipboards, en taperulle og Italien.
Nederst til ve.: ugens gaver fra Samsø-kalenderen.
Nederst til hø.: Lørdagspakkerne: sagerne til højre er fra Kimic: fed journalingark, ternet silkebåndog "Det skæve Tårn" (underforstået: kom så i gang med nogle Italiens-LO'er !!)

Det er altså skønt at have en mednisse, kan kun anbefales at man finder en at bytte julekalenderpakker med, for man bliver jo også udfordret til at få scrappet med ting, man nok ikke selv ville købe !
Hav en god 4. søndag i advent !

7 kommentarer:

aka sagde ...

12 dage tilbage af året ? Det havde jeg faktisk slet ikke tænkt på. Min tidshorisont slutter 4. juledag - for da har vi de sidste gæster....
Men selvfølgelig, der kommer jo også et nytår !

Hvor har du fået mange lækre ting og sager. Jeg har byttet kalender med min søster, og det er altså bare fint. Man får noget, der ca. rammer ens smag - og alligevel noget nyt, man ikke selv lige har set eller købt. Så det er dejligt med en mednisse.
Jeg synes nu nok din nisse presser dig med de Italien-layouts. LOL.

God 4 søndag i advent - og glædelig jul hvis du ikke blogger mere inden.

Charlie sagde ...

Sikke du er blevet begavet af de nisser mfl. Også god 4. søndag i advent til dig. HELT OK at året rinder ud - det har været et mærkeligt år for vores husstand så vi er HELT klar til at tage hul på et nyt og forhåbentlig bedre år.
=0)

Karina Beck sagde ...

Lækre gaver du har fået. Jeg vil se frem til at se dem scrappet!

Margit sagde ...

Øj, øj... flere lækre gaver.. du får sandelig travlt i det nye år med at scrappe alle de dejlige ting.
Ja, synes også, at tiden flyver rigeligt hurtigt... kan huske at min mor altid brokkede sig over at tiden fløj...og jeg syntes det var noget værre vrøvl!!... har godt nok ændret holdning ;o) ;o)
Rigtig god aften og ny uge til dig.

Linda sagde ...

Skønne ting du har fået og ja, det er en super god idé med de pakker kalender, jeg har også fået noget brugt som jeg nok ikke selv ville ha købt.

God jul Dorit, håber vi ses engang i 2011

Pia sagde ...

SÅ LÆKRE SAGER DU HAR FÅET-Du og din familie ønskes en glædelig jule og et godt og lykkebringende nytår, håber vi ses til convention
knus Pia

Anonym sagde ...

I get much in your theme really winter wedding dresses thank your very much i will come every day