mandag den 24. januar 2011

Husk min PIF

Sidst på året 2010 fik jeg tilsendt 1 pakke fra henholdsvis Charlie og Margit, da jeg var blevet udtrukket i deres PIF.Pay It Forward - også kaldet PIF.
Det startede med filmen "Pay it forward". Rollefiguren til Haley Joel Osment gør en god gerning for en anden person. Den eneste betingelse, for at en anden person kan modtage, er, at han/hun må love at give noget videre. Et enkelt princip, som måske ikke er så enkelt alligevel. Nogen har nu taget dette princip op og lavet det om til en gave. Reglerne er enkle. Alle kan være med - kun 3 krav skal opfyldes:

1. Du skal have egen blog, så du kan sprede budskabet.

2. Du skal have lyst til at glæde andre.

3. Du skal sende din egen gave afsted inden de næste 365 dage.

Da jeg har vundet i 2 PIF'er vil jeg trække 2 vindere (ved lodtrækning) blandt kommentarerne her i dette indlæg. De 2 bliver dem, som inden et år (når man mindst venter det) får tilsendt en gave fra mig. =0) DEJLIGT, ikk'?
Det eneste I skal gøre er, at I hver især giver det samme løfte i jeres egen blog.
Smid en kommentar under dette indlæg, så deltager du i lodtrækningen, som finder sted d. 31. januar 2011 om aftenen.

Håber I har lyst til at være og have chancen for at modtage en scrapgave, når man mindst venter det inden for de næste 365 dage !!

-------------

Ellers vil der blive noget stille her på bloggen det næste stykke tid, ja så længe det vil tage mig at sy et lille patchworktæppe, som en veninde har lokket mig ud i, hun skal være mormor og har spurgt om jeg ville sy et barnevognstæpppe. Det vil jeg egentlig helst ikke, men har alligevel sagt ja. Patchwork er min gamle hobby, dvs før scrapningen kom ind i billedet... og nu må jeg se, om jeg kan hente sansen for nål og tråd frem igen. Har fundet et mønster og fået købt stof, så nu springer jeg i hobbyrummet for en tid.......

6 kommentarer:

Charlie sagde ...

Kender godt de der vennetjenester men det er sikkert lige som at cykle - man glemmer aldrig en hobby man har mestrer før. Så det bliver sikkert superfint det tæppe. Det skal bare ikke tage al din tid, for vi vil også gerne se fine scrapting fra din hånd. Lækre, farvestærke stoffer du har i din header - er de til tæppet??
GOD weekend herfra - og OBS - jeg deltager ikke i din PIF - så kunne vi jo blive ved med at køre i ring ikke? =0) Men ideen er superhyggelig.

Anonym sagde ...

Elsker ideen bag PIF:)

Det lyder lidt øv, at skulle gøre en vennetjeneste som man egentlig ikke har lyst til - men det bliver forhåbentlig værdsat:)
God Weekend.

aka sagde ...

Virkelig sjov ide bag den PIF.
Og sikke da skønne ting du har fået - og så lige i dine farver.

Flot header. er det mon patchworkstof ?
Nå, det ser vi jo, når du lægger foto af tæppet ud, så vi kan se det ! LOL. Ikke ?
Rigtig god fornøjelse. Og når du nu kommer igang, så er det sikkert sjovt igen at sy. Og så vær glad for det ikke var et juletræstæppe din veninde bad om ...
Men jeg forstår godt lige dit dilemma.
God weekend.

Kirsten sagde ...

Rigtig god arbejdslyst med barnevognstæppet, det er jo et stort arbejde, så det er klart at du ikke får så meget tid til at scrappe, men vi savner altså snart nogle af dine inspirerende og lækre LO'er. Vi snakkes... :-D

Margit sagde ...

Fint du tager udfordringen op og kaster dig ud i patchwork igen... det har jeg ogsaa lavet "engang"... sjovt, men tidskraevende...
Deltager ikke i PIF ;o)...
Kram...

Karin sagde ...

Mon ikke du snart får nyt "dims" ;-)
Rigtigt gennemskuet mht til mit PW tæppe :-) Det svære ligger i præcisionen i, både at sy strimlerne nøjagtigt, så de ikke vrider, og så igen at ramme så de lodrette striber ikke forskubbes ;-)