søndag den 17. april 2011

Pisa- og Siena-LOs


Har lige været lidt produktiv over nogle dage, hvor jeg dels har lavet lidt derhjemme og dels lidt til midnatsscrap hos Multi i fredags.
Det første er et dobbelt-LO med Det skæve Tårn i Pisa, der tog jeg jo mange billeder fra alle vinkler, så det krævede noget ekstra plads.
Jeg har brugt et fint stempel med noget gammel italiensk skrift, lige egnet til noget fra Pisa, tårnet blev jo bygget omkring 1500-tallet. Dels fik jeg også brugt selve tårn-knappen, begge dele fået i min julekalender fra Kimic.
De blå dew drops er sat på, for at matche billedet med den blå, blå himmel og alle bogstaver og sommerfugl er malet med bronze-acryl.
...

Jeg er ikke så god til at få brugt flere slags papirer på mine LO'er, men det skulle jeg lige prøve her: fik lyst til at lave et LO med de snedige duer på Il Campo-torvet i Siena. Siena er en rigtig skøn by med old-gamle bygninger, krogede smalle gyder og en masse fede detaljer at fotografere. Torvet er formet som en muslingeskal og en gang om året (eller var det 2 ?) bliver der holdt et hestevæddeløb, og da omgangen ikke er så stor, er der stor fare for at hestene skrider i svingene, brækker ben el.lign. og må aflives, hele "showet" ville nok være forbudt herhjemme, men sienser går vældig op i det. På torvet findes også byens rådhus med et meget højt tårn, som inspirerede arkitekten Martin Nyrop til Københavns rådhus.
På dette LO har jeg fået brugt Italien-knappen (Kimic igen), som er lavet i flagets farver. Billederne er jo nærmest at betragte som en tegneserie, hvor jeg har taget fotos af duen, som har fundet ud af at drikke fra hovedet af hunulven.
...

Til sidst et LO fra vores vinsmagning. Først så vi vingården, hvor der også blev dyrket og behandlet oliven. Derefter blev vi bænket i et stort telt, hvor der var dækket op med lækkert brød, oliven, tørrede tomater i olie, forskellig slags pølse og ost, uhm, det var lækkert. Da vi også skulle prøvesmage 3 slags rødvin, 3 slags hvidvin og en slags italiensk brændevin, så blev det ret sjovt til sidst, hi-hi... da jeg var igennem de 3 slags rødvin, skulle jeg ikke have mere, ville jo gerne kunne gå lige fra "festen". Det skal også lige nævnes, at der højst var sat 3 kvarter af til hele forstillingen, og jeg nåede slet ikke ind butikken og købe noget.
På LO'et fik jeg brugt de to vinflask-knapper fra Kirsten, så nu har jeg fået brugt alle de knapper, jeg fik i min kalender !! Men rigtig fint at få et hint om at komme i gang med mine Italiens-LO'er... Har dog masser af billeder endnu, både fra denne tur og ikke mindst Provence sidste år, men ting tar jo tid !!
...
Det er superflot vejr udenfor, sender lige en hilsen til alle der er på SAM, trøst jer med, at alt vejr er scrappevejr !! Håber I får et par gode dage med masser af scrap, snak og ikke mindst INDKØB... glæder mig til at se sagerne på jeres blogge.

9 kommentarer:

Karin sagde ...

Sikke flittig du har været :-) og fine LO's. Dejligt når man er heldig at få foræring der lige kan bruges. Ja jeg tror også vi er de eneste der ikke er til sam ;-)

Karina Beck sagde ...

Rigtig flotte rejse layouts. Jeg får så meget lyst til at tage på ferie!!

Kirsten sagde ...

Jeg har altså heller ikke været til SAM... gad ellers godt, men der er lige rigeligt langt.....
Sikke flittig du har været, det er nu så hyggeligt at se dine rejse-LO'er. Jeg synes det er flot at LO'erne er blevet SÅ forskellige, og HOLD DA OP hvor er billederne fra Pisa blevet flotte.

Som jeg sagde, så var de italiensknapper ment som en joke og et hint, og det har jo så virket HI-HI.....

Er løbet ind i en stime ekstra vagter, mest aftenvagter + en enkelt vagt i Påsken, - fortsættelse følger andetsteds...

Pia sagde ...

wooow så flotte layouter og så forskellige men lige lækre. Du må have en god påske
knus pia

Margit sagde ...

Hold da op... hvor har du været produktiv...
Vildt lækre LOs
Pisatårnet har du bare fanget SÅ godt på det første billede, så man ka se hvor skævt det er!... lækre farver og detaljer til billederne og smart tekst opsætning.
Duerne er sjove... og det ser godt ud med de tre mønstrede papirer under matten... så det kan du da sagtens gøre igen ;o)
Og vinsmagning HAR det jo med at blive sjovere og sjovere... godt I ikke selv skulle KØRE videre ;o)
Nyd de dejlige forårsdag og god påske...
Knus

aka sagde ...

Hvor har du været en flittig pige...hihi.
Og sikke lækre layouts du igen har lavet.
Pisa-lo'et er fantastisk smukt og flot med den skrift der er stemplet. Det giver også en god effekt med den måde du har streget omkring dine tekst-sedler. (eller hvad de nu hedder)
Sienna-duerne er da sjove og kloge. Flot sat op og smart vindmølle - og så alle de små søde detaljer.
Fint lo fra jeres "druktur"....jeg synes din mand ser ud, som om han overvejer om han kan klare det...
Det var da også meget, I skulle klare på så kort tid...uha..

Og tak til Kimic for alle leverancerne...så du er nødt til at komme igang.
God mandag til dig - og påske.

Jeannette Lauridsen sagde ...

Sikke mange layouts du har fået lavet. Mange dejlige detaljer og skønne farver du har brugt. Dit dobbelt layout er blevet rigtig godt. Det ser ud til at det har været en skøn tur i har været på.

Charlotte Ravn sagde ...

Hold da op så flittig du har været! Dejligt at se noget scrap fra din hånd igen! Desværre ses vi ikke til GFS, "dumme" Heidi har lagt det samme dag, som vi skal til min mors kærestes 75 års fødselsdag! :(
God påske!

Charlie sagde ...

Tak for hilsen både her og på min blog. =0) Sikke nogle fine Italiens LO's du har fået lavet og fine knapper der passer til det hele. Mon jeg har noget Provence noget du kan bruge til dine LO's derfra - så må du råbe højt!! Jeg tror de blå bling er kommet på fordi du godt kan lide blå og turkis - men godtager dog den anden forklaring også. =0)