fredag den 29. april 2011

Fængslet i Annecy


Når man har ferie, skal der jo gerne komme nogle LO'er ud af det, synes dog tiden går med alt andet.
Men nu har jeg fået lavet et pizzabakke-LO om det gamle fængsel i Annecy. Jeg har boltret mig med acrylmaling, mist og crackle paint (Tuborg'en) samt det nye stempel fra Anja, som jeg købte til Convention. Den gamle bogside er fra en bog, som vores naboer ville smide ud !!! Heldigvis nåede jeg at redde den. Blonden er fra en genbrugs.
Annecy er en meget charmerende by med gamle, smalle gader, hvor der holdes torvedag og sælges lækre friske grøntsager, pølser, skinker, alt i oliven og oste, Provencestoffer, sko og tasker; det er virkelig fornøjeligt at gå rundt og kigge på. Byens gamle fængsel er bygget på en lille ø i kanalen, som udmunder i Annecy-søen. Desværre var det overskyet og snaskevejr de 2 dage, vi var der, fik dog taget en mængde billeder alligevel, inden turen til Provence fortsatte.
Der er umådelig mange muligheder for at få gode billeder, og byens nok mest fotograferede seværdighed er det gamle fængsel. Fra hver side fører en lille bro over, så man kan komme ind i fængslet indergård og se de små døre til cellerne. Der er dog nu også souvenierbutik og café, - selvfølgelig !

8 kommentarer:

aka sagde ...

FEDT layout.
Rigtig flot med alle de ting, der passer så godt sammen: Det rå og gamle look, med al det "male-griseri", og bogpapir og blonde.
Og igen har du fået sat en masse fint passende pynt på (den franske lilje og nøglen) Og så passer farverne jo flot til stedet. Dejligt med lidt tilhørende historie.
Jeg har lige scrollet tilbage gennem dine lo'er, for det er da utroligt hvad der sker med din stil......Man kan stadig se DIG, men du bliver mere og mere rå...med alderen....og det er faktisk fint.

Flotte tulipaner i din header. Du har åbenbart ingen kaniner...for så har man nemlig ingen tulipaner !
God weekend til dig.

Charlotte sagde ...

Det er et helt fantastisk flot LO. Sikke en bygning - og på trods af det engang var det fængsel er det smukt at skue. Flotte teknikker du har brugt og det hele er bare super gennemført lækkert!
Kan godt forstå du lige måtte rede bogen fra udsmidning! :0)
Jeg vil SÅ gerne til Annecy - der ser utroligt smukt ud og de markeder, du skriver om, tiltaler mig meget.
Rigtig god weekend til dig.

Margit sagde ...

Sikke et super fedt og anderledes LO fra din hånd...
Super mange lækre detaljer... bl.a. den søde titel... Og så passer det hele sammen på sådan en god måde...Synes der sker en masse med dig og dine scrapsider... =0)
Bare det var mig der kunne udvikle mig sådan...
Tænk, det fængsel så jeg slet ikke og vi boede i Annecy i 2 nætter. Til gengæld var vi bl.a. ude at sejle på Annecysøen... det var fantastisk.

Karin sagde ...

Flot Dorit :-) mon du også fik "inky fingers"??? Håber du havde det sjovt mens du legede med de lækre materialer ;-)

Charlotte Ravn sagde ...

Wow for et lækkert LO Dorit!! Super fede detaljer! jeg er vild med det!

Kirsten sagde ...

Ejj, hvor er det et sejt LO. Super godt, - du har fået en helt fantastisk stemning frem ved at lave den baggrund. Jeg synes næsten det er et af dine allerbedste LO'er til nu.
Jeg håbet meget at komme til Annecy på et tidspunkt,der er aå mange der har fortalt at det er et fantastisk sted.

Majer sagde ...

Hvor er det bare et utroligt flot LO du har lavet!! Er da vild med det hele!

Du spurgte på min blog, hvad jeg gør med mine LOs, der jo ofte er tykke pga. meget pynt. Jeg sætter dem i D-Ringe albums, ét LO i én lomme :-)

/Majer

Pia sagde ...

super lækkert layout , flotte detaljer.
du må have en god weekend
knus