onsdag den 22. juni 2011

SisteronVi er tilbage på de franske landeveje på touren til Provence maj/juni 2010. Da bussen kørte gennem Sisteron, "porten til Provence" var byen allerede smykket med Tour de Francetrøjer. Billedet er taget ud af bussens forrude, og det var med at være hurtigt på tasterne, for at få det foto i kassen.
Cyklerne er venligst udstansede af Kirsten, og selvom det vist ikke er Tour de Francecykler, så måtte de da med her. (Tak Kirsten)

6 kommentarer:

aka sagde ...

Superflot, supersommerligt og spændende layout. Man bliver jo helt i sommerhumør.
Fint papir du har fundet til baggrunden, og så alle dine runde dimser til forlængelse af snoren med flag og til tithullerne - sjovt.
Næh, de cykler passer vist ikke helt til Tour de France.....cykelrytterne ville nok korse sig ! Men de her er meget pænere, synes jeg. Og flotte farver.

Karina Beck sagde ...

Det er et flot frisk layout i ja blå ; ), men flot stænk af farver fra cykelerne også.

Anonym sagde ...

Så lækkert og friskt. Fed detalje med at snoren med vipler fortsætte ud af papiret.

Karin sagde ...

Flotte flotte blå farver :-) og når man ser det sammen med "Torvalds søstre" er det jo tydeligt at du mestrer flere stilarter ;-) Godt gået Dorit :-)

Kirsten sagde ...

Rigtig friskt og lækkert LO, og super fanget med Tour-trøjerne. Det er en lækker detalje at du har ladet snoren fortsætte ud i LO'et.
Dejligt at du har gjort bnrug af nogle af cyklerne (men hvor er alle de små sorte "dimser" - pedaler osv. *G*).
Glæder mig til at høre nyt - you know :-D

Anonym sagde ...

Wow ! Amazing blog to follow I would suggest to follow my all friends and family to follow his blog . Vivacious Blog - Full life and energy. Keep Posting, gowns with sleeves Dual SIM Cell Phones Louboutin Shoes pumps christian louboutin. Bridal Dresses