onsdag den 31. august 2011

Kærlig hilsen din Nitte.


Mens jeg har flettet, har jeg også haft dette LO liggende, og arbejdet på det ind imellem. Igen er det Nitte, jeg vil nemlig scrappe de få billeder, jeg har med hende. Ærgerligt er det, at der kun er et foto, der er skrevet dato på, men jeg tror dette foto er taget før hun og Thorvald blev gift, kan jo nemlig se det er taget i Svendborg, hvor de nok har haft deres gang ved besøg hos Thorvalds familie, indtil Nittes hjemegn kaldte efter brylluppet.
Papiret er fra en gave, som vi fik på Scrapshoppens allerførste crop i Kbh. for efterhånden en del år siden. Mange af Nittes breve/kort ender med "kærlig hilsen din Nitte", jeg har kopieret et af kortene og brugt det bag billedet. Skrivemaskinen er fra en Nook-pakke, Nitte blev jo senere i sit liv kontordame hos Ordenspolitiet i Kbh.

3 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Hvor er det smukt.
Det baggrundspapir er bare så fint til vintage-stilen. Fin ide med kopi af brevet fra Nitte. Og skrivemaskinen ...smart.
Det er en flot opsætning, der er sådan en ro over lo'et.
Den megablomst øverst til venstre er bare så flot, og giver ligevægt....hvis du forstår hvad jeg mener.

Jeg glæder mig lidt til at lave lo'er igen. Jeg gik totalt lo-kold ovenpå mit store "projekt fødselsdag". Og så har der været brug for kort til div. gode formål, så det har passet fint. Men jeg er jo egentlig mere til lo'er....

God weekend - i godt vejr, siges der.

Karin sagde ...

Dejligt at følge med i din slægtshistorie :-) Flot LO, med fine detaljer. Rigtig god idé at ha en del af teksten med!

Kirsten sagde ...

Lækkert, lækkert LO med Nitte. Super idé at kopiere kortet, og Nook-skrivemaskinen er helt perfekt til.

Dejligt at se et af dine fine LO'er igen ;-D ;-D