mandag den 12. december 2011

Mig og Annastilen


Har endelig fået begivet mig ud i noget polske Anna-stil, men indtil videre er det vist et mix af Anna og mig, i hvert fald ikke total ren Annastil, og det bliver det måske heller aldrig, men pyt, hun har i hvert fald inspireret mig.
Først lavede jeg en kalenderforside til min datters 2012-kalender som jeg har gjort de sidste par år (altså med andre årstal :-D).Derefter hoppede jeg ud i et LO med et billede, som jeg havde lyst til at scrappe. Nu mangler jeg jo ikke blågrønturkis tilbehør, så derfor lagde jeg ud med en farve, der passer til billedet. Så jeg har haft misten frem og ligeså stempler og template, den murstentemplate er jeg ret vild med, så den vil jeg nok komme til at bruge tit.
Billedet er fra en landsby på Santorini, hvor der i 1956 var et jordskælv, som rasede byen, den er nu ved at blive bygget op igen. Fotoet viser, hvad grækerne bruger deres gamle olivenolie- og fetadåser til, nemlig dekorative blomster/plantekrukker.

7 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Øjjj... hvor er det et par flotte projekter, - jeg tror du har ret i, at det er en kombination af Anna-stil og din egen, og det gør det jo virkelig til noget helt personligt. Jeg er glad for, at du ikke fik splittet rejsekittet ad og brugt noget af det på LO'et her, det ville have være synd og skam, synes jeg.
Virkelig lækkert arbejde :-D

Annette / aka sagde ...

Hvor er det et par flotte ting du har lavet.
Og man ser tydeligt, at Anna-stilen har inspireret dig. Men det er jo ikke Anna, der har lavet dem. Det er ren Dorit-stil. Meget, meget smukt.
På lo'et ser det ud som om billedet forsvinder langt ind i dybden. FLOT.

Godt du skrev det med årstal på din datters kalender, ellers ville jeg jo have troet noget andet...hæhæ.

Rigtig god Luciadag - og pas på du ikke blæser væk.

Margit sagde ...

Super lækre begge dele... Sejt med "sin egen kalender"-forside...Det havde jeg også da jeg jobbede ;o)
Og FEEEEEDDDTTT... LO WAUUWWW... nogle lækre farver og et så godt opsæt... synes virkelig du rykker...
Jeg får slet ikke lavet lo'er... øv-så... kan slet ikke få ro på til det!!?? :o/
Håber lysten kommer til at drive værket igen... :o)
Ha' en go' Luciadag... midt i orkanens øje!!

Linda sagde ...

Hallo..den stil...Anna/Dorit den er da flot...måske giver du kursus???;-))

Karina Beck sagde ...

Fed stil! Rigtig flot lavet!

Charlotte Ravn sagde ...

Super flotte ting du har lavet. Jeg kan godt se at du er inspireret af Anna, men alligevel har formået at gøre det til din egen stil! God jul!

Karin sagde ...

Bare super godt Dorit, og det er jo heller ikke meningen at man skal lave kopier efter Anna, og du er da bare SÅ meget videre :-)Knus og glædelig jul til dig :-)