torsdag den 29. december 2011

Sjov med roser


På vores ferie på Santorini i juni var vi en aften tilmeldt Santorini Vinfestival, hvilket dækkede over en aften på en af øens vingårde med rundvisning i vingårdens underjordiske gange, naturskabte, virkelig meget flot med sidegange, hvor der var tableau'er, som viste vinens vej fra vinstokke til det færdige produkt. Derefter vinsmagning med efterfølgende buffet med vin ad libitum. Der var bygget et særlig lokale til dette, hvor vi blev placeret ved runde borde og med en scene forenden, hvor der blev danset græske nationaldanse, til slut blev der delt tallerkener rundt, som skulle kastes ind på scenen til den dansende kvinde, græsk tradition og Zorbas dans skal jo opleves i Grækenland, der var 3 mænd, som gav den gas på deres bouzouki.
Det var en af de aftener, hvor jeg kunne indtage pæne mængder fra tønderne uden at blive fjollet... men de andre... På et tidspunkt ville jeg tage et billede af H. og vores udmærkede friske ungersvend af en guide, og straks greb guiden et par roser, som var blevet delt ud til damerne, og det kom der dette fjollebillede ud af !
Men det var en rigtig sjov og meget veltilrettelagt aften. Lokalet var uden tag, og vi kunne kigge op på den stjernefyldte himmel, mens vi fik lækker buffet med græske specialiteter.
Jeg må da have lavet nogle flere LO'er fra den aften :-D

4 kommentarer:

Linda sagde ...

Det er jo helt romantisk ud;-)
Flot Lo i nogle rigtig flotte farver, glæder mig til at se flere derfra

Margit sagde ...

HA-HA... sikken et yndigt billede af de to "herrer"... fnis
Det lyder altså, som en rigtig både hyggelig og super festlig aften...
Ja... der må da kunne laves mange flere fra den ø-tur... glæder mig til at se... ;o)
Godt nytår...

Charlie sagde ...

Forsinket God jul og Godt Nytår - jeg har ikke nået så meget rundt - men da jeg så dette fine og morsomme LO måtte jeg lige kommentere. Ja jeg har jo også fotos fra sådan en tur for mere end 10 år siden - måske de skulle fiskes frem og scrappes.... ??

Annette / aka sagde ...

Haha. Skønt billede. Og superflot rosetema-layout.
Sikke en malende beskrivelse, det lyder som en utrolig smuk oplevelse.

Sjovt at du kunne indtage en del af tøndeindholdet....måske endda så meget, at selverkendelsen røg sig en tur....hihihihi...
Jeg sidder faktisk og klukker over din historie. Og vil elske at se flere layouts fra den aften...
God dag til dig.