mandag den 20. februar 2012

Greek Salad


Ovre på SS er jeg i gang med at følge skitserne, jeg holder mig nu ikke ret godt til dem, laver em masse om, men pyt, jeg har da ladet mig inspirere.
Baggrundspapiret er Maja Design fra den skønne serie Sommertidar, og fra den pakke jeg vandt i Charlys PIF sidste år, så hvis du læser med her C., så har jeg altså lige brugt det sidste ark !! Og jeg har været rigtig glad for din gave, skønne papirer lige i mine farver, så tak endnu en gang.
Billederne er fra Santorini, hvor vi med glæde indtager en masse græsk salat, på det første billeder er vi lige landet ved frokosttid og spurtet ned på den nærmeste restaurant på strandpromenaden, så vi hurtigt kan få dækket vores behov for fetaost og solmodme agurker og tomater, uhm. Det andet billede er fra byen Pyrgos, der fik vi den bedste græske salat dén uge.
Det hvidprikkede tape er fra min nisse i Esbjerg, og det blå hjerte er nogle store esser, som jeg har købt i Tiger forleden, man har vel scrapbrillerne på. - Nogen der kan huske, vi samlede på fine esser, da vi gik i skole !?
Synes, der er sol og sommer over det her gule LO :-)

4 kommentarer:

Linda sagde ...

Mums det ser lækkert ud:-)
Dejlige farver og lækker skitse...om du har fulgt den eller ej;-)

Karin sagde ...

Fedt LO!! Kan jeg få et kursus i håndskrift? Please ;)

Annette sagde ...

Hvor er det igen et smukt layout fra din hånd.
Skønne farver og sikke en stemning. Fin lille græsk bort du har punchet.
Hvem husker ikke hønseringe - men hold op hvor er det lang tid siden jeg har set sådan nogle. Jeg skulle lige lede efter ordet !

Karina Beck sagde ...

Rigtig flot layout og det græske lyser ud af det.!
Jo hønseringe var et stort hit i min barndom. Dem brugte jeg mange timer på. Lavede en ting i en cigaræske med drejehjul, så man kunne vinde dem. Kan ikke forklare det nærmere, men du kan nok huske dem ; ) : )