torsdag den 14. juni 2012

Columbus #9


Den 1.12. 1492 lagde Columbus til med sit skib i Baracoabugten, og man har så lavet en statue af ham. Statue og statue, hvorfor hans ben ikke skulle med er svært at sige, måske har der ikke været mere cement tilbage. Men har står han på molen med skumsprøjt om agter. Hans mænd skar et kors, som blev plantet, hvor de gik i land, og dette kors opbevares i byens katedral, den er dog for tiden under renovering, så korset står i præstegården. Vi så det ikke, men så så vi så meget andet, Baracoa er en skøn by at besøge, den ligger for sig selv ude øst på, og har, indtil en større vej, Farolaen, blev bygget i 1964, været isoleret fra den øvrige ø.
.
Til LO'et fandt jeg et stykke papir med et gammelt skib på, lige passende for et maritimt LO, og jeg fandt en knap i samlingen med et ror på, så det har også fået plads her.

3 kommentarer:

Annette sagde ...

Dejligt layout med alle de maritime dimser og det fine bølgebånd. God ide. Og selvfølgelig i de rigtige blå nuancer.
Dejligt at du skriver lidt historie til......så vi får genopfrisket hukommelsen.
Det er da lidt underligt, at Columbus ikke har ben. Så vidt jeg husker, skulle der da ikke være noget i vejen med dem. Så det er måske det med cementen....hihi. Eller også har den været billigere i den spareudgave....
God aften derovre på Fynsland.

Charlotte sagde ...

Lækre blå farver! Og godt du lige havde det ark liggende med skibe på. Kan rigtig godt li dine små detaljer. :)
Underligt han ikke har fået ben... Det er i hvert fald et super godt billede du har fået taget af figuren. :)
Rigtig god weekend.

Pia sagde ...

wow Doris så flot layout , lige i dine farver det ser så stemningfyldt og smukt ud
knus Pia