fredag den 27. juli 2012

Laurits og Junia igen


Fandt et rigtigt bryllupsbillede med de to, som måtte scrappes også. Men ellers har jeg ikke scrappet alverden, har været syg og har end ikke gidet kigge på papir og dims, tænk man kan blive så elendig.

Imellemtiden har vi været forbi husene, hvor L & J samt søsteren med sin familie boede. Svigermor havde et gammelt postkort fra 30. juli 1922 (90 år), hvor huset er på. Der var en plade på med husets navn: Hjemly, og den sad der endnu ! På søsterens hus var en plade, hvor der står Marthasminde, det navn har huset så fået efter "Frøkenen", altså søsterens datter. Gad vide, om dem der bor i huset nu er klar over historien med det navn !

Næste skridt er at tage på Landsarkivet i Odense, det må jeg bruge en feriedag på. Skal også på Rudkøbing Byhistoriske Arkiv for at lede efter andre slægtsting.
Endelig har jeg fået pyntet lidt på det tidligere LO, og nu synes jeg, det ser bedre ud.

3 kommentarer:

Olivia sagde ...

Hvor ser det godt ud Dorit! Det er rigtig spændende, at grave rundt i vore forfædre! En af mine venner har gravet i mine forfædre og det har været super spændende. Jeg har faktisk planer om, at besøge noget familie til min fars side, som jeg ikke tidligere har mødt. Sikke en masse fantastiske layouts det kunne blive til ;-)

Margit sagde ...

Super spændende med alt det du "hitter" frem fra dybet... og ja, det er blevet ENDNU bedre nu det tidl. LO.
Håber du nyder sommeren ;o)

Annette sagde ...

Rigtig flot - og romantisk - layout.
Og dejligt med den historie du altid fortæller til. Jeg elsker det.
Håber du er kvik igen og kan nyde de solskinsdage der måtte komme.
Du har da godt nok været dårlig, kan jeg regne ud. Manglende scraplyst er virkelig et alvorligt symptom.