søndag den 7. oktober 2012

Convention 15

Den 15. Convention er slut, det var som sædvanligt superskønt at få handlet og snakke og lavet lidt.
Hele formiddagen brugte jeg til at suse rundt og kigge på standene, sammenligne priser på det jeg ville købe og ikke mindst lade mig inspirere til køb af nye ting. Ved 1-tiden efter frokost kastede jeg mig så over lidt papirarbejde, som jeg havde planlagt hjemmefra.
Jeg sad sammen med Kirsten fra Esbjerg og 2 andre derovrefra, som jeg desværre ikke husker navnene på. Det var vældig hyggeligt, og der blev snakket en del. Tak til jer 3 for en hygsom dag.
.
Det fik jeg købt:


Udover dette fik jeg købt lidt basisscrap: sort og hvidt karton + kvistkarton, plastiklommer til albumsene og lidt til gaver, som derfor ikke kan viser her.
.
Dette vandt jeg !
Ud af 5 lodder i tombolaen vandt jeg 2 præmier, + jeg fik forærende de 2 x Henzolim, som jeg elsker at bruge, men som giveren ikke kan fordrage, hvor heldigt for mig !


Og dette fik jeg lavet: en kassette til det minialbum jeg lavede forleden plus beklædning af brikker til det næste minialbum, som dog skal laves efter en anden metode.


Så kan vi jo bare vente til vinteren er overstået og foråret banker på, for så er der Convention igen !!

5 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Mums nogle lækre indkøb og gevinster. Lyder som en dejlig dag.

Annette sagde ...

Rigtig fine indkøb - og gevinster du har gjort. Og flotte farver på dit album. Det skal nok blive godt med de skønne kulører. Jeg jagtede hele dagen, for at finde papir i skrappe farver, men det var altså svært.
Dejligt lige at hilse på dig igen. Vi er jo nogen der "hører til" på convention - og allerede glæder os til næste gang.

Du sad da vist sammen med 10na og Helle (+Kimic) Utroligt som man da skal holde styr på alting for alle andre......haha.

Håber ikke du er halvt så træt som mig i dag...Så god ny uge.

Olivia sagde ...

Dejlige indkøb du har fået gjort dér Doritten ;-) Jeg så dig godt suse rundt imellem boderne, men fik aldrig hilst på dig ;-) Godt at vi kan indhente det forsømte til den næste Convention!

Pia sagde ...

super lækre indkøb misundelig at jeg ikke kunne være der og shoppe i alle de fine butikker og hilse på alle jer
Du må have en dejlig dag
knus Pia

Pia sagde ...

album er lavet af kuverter der er 22x11 ca. så er de foldet på midten og limet ovenpå hinanden andre har jeg klippet et stykke af derved sker der lidt forskelligt inde i albumet. Du kan lave det af alle størrelser kuverter så bliver albumet bare den størelse . Omslaget laver jeg 1/2 cm større og ryggen efter hvor mange kuverter jeg har lagt ovenpå hinanden
Du må have en god weekend