fredag den 5. oktober 2012

Hotel Palacio Azul #14


Fra den sidste by, Cienfuegos, inden vi skulle retur til Havana og hjem, her boede vi på et skønt gammelt hotel, lyseblåt som navnet siger. Det lå lige ud til bugten på en lang tange lidt uden for byen. Vi skulle egentlig slet ikke have overnattet i C., men her kunne pigerne komme til at svømme med delfiner i en mangrove ude ved kysten 14 km fra byen, og for at nå det, var vi nødt til at have en overnatning. Billedet er taget ude på terrassen lige uden for morgenmadsrestauranten/receptionen, og det var her vi nød både mojitos, piña colada og som noget sidste, frokosten inden vi måtte forlade byen. Det her billede tog jeg bare ret impulsivt sådan lige op i luften; jeg kan faktisk rigtig godt li' det billede af tøserne.
Jeg har brugt en del washitape, som jeg har været på kursus i i weekenden hos SS.
.
Nu skal jeg have pakket lidt til Convention i morgen, jeg tager kun lidt med, for jeg vil nok begynde på et minialbum, og så forventer jeg at købe det jeg kommer til at mangle + lidt andet man heller ikke lige kan undvære....
Ses vi ?

3 kommentarer:

Annette sagde ...

Det er i hvert tilfælde et flot layout. Og et godt billede. Det viser nok pigerne lidt mere som du også ser dem til hverdag. Og ikke opstillet !
Flot med al den tape. Man kan godt se, du har været på kursus....
Selvfølgelig ses vi i morgen. Jeg har intet med at lave noget af. Men til gengæld et enormt flyttelæs af ting jeg har solgt....Så jeg kan genkendes på en flyttekasse, en kuffert og en gryde alleøverst...haha. Og så de løse poser og tasker....
På gensyn.

Charlotte sagde ...

Et super godt layout. Billedet er cool, synes jeg - kan godt li den helt skæve vinkel, det er taget i. Også lækkert med den hvide mist. :)
Rigtig god convention i dag.

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke et fedt layout! Lækre detaljer!
God søndag! :)