mandag den 24. december 2012

Kan man nå at juleblogge....

Så oprandt den 24. december, og vi er bare helt klar. Mangler lige at få hentet en gæst til i aften samt smidt stegen i ovnen. Bordet er dækket og juletræet står med al sin pynt, Max har begejstret dasket til nogle julekugler.
I aftes lavede Majken og mig julekonfekt, og her til formiddag har vi byttet julegaver med svigermor.Selv om jeg ikke har haft tid og lyst at juleblogge i år, så har det været hygligt at følge med i december måneds juleblogning.

Jeg vil ønske alle scrapdamer en fantastisk glædelig jul, og nyd nu alle de dejlige fridage.
Tak til min adventsnisse for skønne scrapgaver i præcis de rigtige kulører ! Vi er begge 2 klar til en ny omgang i 2013 !


4 kommentarer:

Margit sagde ...

Også glædelig jul til dig og dine. Vi har måttet melde afbud til julefest i aften, da vi begge er sløje efter vores sidste ferietur... =0(

Charlotte sagde ...

Kære Dorit,
Også glædelig jul til dig og dine. Jeg håber i havde en fantastisk dejlig juleaften. :) Vi havde en super hyggelig en hos svigermor. Lille juleaften var vi her sammen med svigerfar - også meget hyggeligt.
Jeg vil også sige dig tak for de meget, meget flotte adventsgaver. Jeg kan bruge DET HELE!! Og det har været så hyggeligt at pakke gaver op hver weekend. Vi gentager succeen næste år - kan allerede ikke vente. :)

Fortsat god jul!!

Olivia sagde ...

Også rigtig glædelig jul til dig Dorit! Jeg meldte mig til at juleblogge, men løb lidt træt i det de sidste dage. Jeg er dog sikker på at nogle julefridage, kan gøre mig klar til 2013. Men godt at du nåede at blogge i december ;-)

Annette sagde ...

Selv om du ikke har været med hele vejen i år, så er det dejligt lige at se, at du er klar til julen....
Jeg er lidt bagefter med kommentarerne, så jeg vil ønske dig og familien god REST-JUL...
Knus fra Annette