søndag den 20. januar 2013

PL13

Vi er nu godt inde i det nye år, jeg er hoppet på PL13 og er lige blevet færdig med forsiden og godt i gang med siden for uge 1. Forudser allerede nu, at mine sider bliver forholdsvis enkle, da jeg ikke har hele dagen, men må stjæle mig tid til det indimellem, der er jo også andre scrap-gøremål :-)
Fotoet på forsiden forestiller mig og H., som havde ferie i uge 1, vi tog i sommerhus og står her med vind i håret nede ved stranden. Jeg tager billeder, derfor det anstrengte udtryk, da jeg måtte række armen langt ud og op, lidt svært med tyk vinterfrakke på hæ-hæ.
.
.
.
I dag er der det skønneste solskinsvejr efter flere dage med gråt i gråt, så i eftermiddag smutter vi endnu en tur til Langeland. Vi har fået varmpepumpe og har via mobiltelefonen SMS'et om at varmen kører op til 22 gr., ret smart, så er der godt lunt, når vi dukker op til kaffe og kage :-)

5 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Flot forside til din PL 13.
Jeg vil se frem til at se mere.
God søndag.

Charlotte sagde ...

Rigtigt lækre nuancer - lige vores farver!! Grønne og blå. :)
Super flot forside. Kan så godt li, at du har kaldt det "mit 2013".
Jeg glæder mig til at følge med i mere at dit PL.
Rigtig god søndag til dig.

Karin sagde ...

Spændende at følge dit 2013 ;) jeg er hoppet på sådan en måneds-dagbog med helt små kvadrater til hver dag :) Nærmere det på bloggen når 1. måned er i hus.

Anne Bente sagde ...

det er smukt det du har lavet
knusss

Kirsten sagde ...

Dejlig forside til dit PL-album.
Vi øver os også i at tage billeder af os selv, jeg synes I er kommet godt fra det.
Håber du har lyst til at vise lidt at dine andre sider ind i mellem.