lørdag den 18. maj 2013

PL13 uge 17

Uge 17 er færdig, det er første gang jeg laver indstik, men der var lige en Århus-historie, som skulle med, da vi tilbragte fredag-lørdag i Bededagsferien i Århus. Fantastisk by, der foregår altid noget, og der er masse lækre forretninger bl.a. i Latinerkvarteret, hvor det er rigtig hygligt at gå rundt og kigge på detajler, f.eks. kom vi forbi en port og inde i 1. baggård lå en spændende butik, elsker at tage billeder af livet bag facaderne. Vi tilbragte en times tid i sol og læ nede ved pakhus 22 (hvor der er udstilling om renovering af havnearealerne) på Århus Havn, som desværre er ved at blive plastret til med store grimme kontorbygninger lige ned til havstokken, en skam for de ellers fantastisk flotte gamle bygninger, der ellers ligger langs strandvejen med flot udsigt til vandet for beboerne og ditto for dem, som ser byen udefra vandet.

Synes det er svært at få tid til at PL'e nu da vejret er blevet bedre, men vil da forsøge at følge med og ikke komme for langt bagud.
Hav en god pinse !

2 kommentarer:

Annette/aka sagde ...

Flotte, flotte sider med dejlige farver. Det ser ud som en dejlig tur til Århus.
Og nu må du altså holde ved. Du er kommet så langt i dit PL, at det vil være synd det smutter for dig......siger en klog kone, som ikke selv laver PL....hihi.

God pinsesøndag herfra.

Kirsten sagde ...

Det lyder da godt nok som om i har haft en super Bededagsferie, du har i hvert fald fået nogle dejlige billeder med hjem.
Jeg kan kun være enig med Annette i, at du bare bliver NØDT til at hænge på, det er så hyggeligt at følge stort og småt på dine sider.
Jeg sidder og roder med uge 16, så du er da rigtig godt med - HI-HI....