tirsdag den 11. juni 2013

Mix it up - LO

Jeg har deltaget i SS's mix it up online-kursus, og det gav jo inspiration til LO'er med splat. Vi skulle bruge maling og anden flydende, som kan splatte, desuden lave stempler selv og også gerne bruge flere lag.
Jeg har brugt acrylmaling, sværte, stickles, templates, selvlavede pile- og stjernestempler (man tegner det ønskede motiv på et viskelæder og skærer det overflødige væk), desuden stemplet med enden af en prop, syet, stemplet på husblas og anvendt rubons. Ude i kanten har jeg "kørt" med en gammel træ-klejnespore og de bittesmå prikker er fra et muskatrivejern. Rigtig sjovt at få anvendt så meget som muligt og bruge diverse teknikker.
Ang. billedet af mig : min tante døde sidste år og min fætter fik de gamle fotoalbums, deri fandt han et par billeder af mig og mine forældre, som vi ikke anede eksisterede. Dette er taget uden for min onkels snedkerværksted nok omkring 1961, hvor jeg var 5 år. Jeg husker tydeligt den kjole jeg har på, det var en min mor havde strikket af noget loddent garn, som kradsede. Jeg havde en i både orange og blå.


5 kommentarer:

Charlotte sagde ...

Nååååå hvor er du yndig på det billede :) Super flot layout med en masse lækre teknikker. At stemple på husblas ... ja den havde jeg ikke lige set komme. :) Jeg kan så godt li' denne scrappestil, men synes ikke selv jeg kan få det til at se lige så pænt ud.

Karina Beck sagde ...

Lækkert layout. Spændende ting, du har brugt og flot opsat!
Hvor hyggeligt, at få sådanne gamle billeder!
God aften.

Karin sagde ...

Ohh Dorit, det er da bare lige i øjet!! :)

Charlotte Ravn sagde ...

Super fedt layout!

Skrapsak sagde ...

Hvor er det LO da flot. Jeg vil da gerne have nogle anvisninger på hvordan du gør, når vi engang mødes under hyggelige former. Gerne hos dig:o)