søndag den 25. august 2013

Scrap i Billund og grøn/blå LO

Det var en rigtig fin scrapdag vi havde i går i Billund hos Pips og Bodil, jeg fik faktisk lavet næsten 3 LO'er, 1 helt færdig og 2, som lige skal have den sidste finish.

Jeg har deltaget i SS's kurset lag-på-lag, og mit første LO kom til at se sådan ud. Der skulle laves en stor og mistet cirkel, jeg har brugt liquid pearls i blåt og grønt samt lidt tusch. Desuden brugt mist, stempler, bobleplast, template osv. Desuden forsøgt at putte nogle lag under billedet.


Charlotte fra Scrapbook Fun og Hobbygården var til stede og jeg fik da købt lidt:
Kork, hønsetrådsembossingplade, rød (!) liquid pearls, små doileys, stjernedies og sakse, som jeg ikke lige ved, hvad skal bruge til men de er så fine ;-), derudover 3 nyemodeller i cat eyes. Det blå glitter glaze og den orange puchinella lå i en lille goodiebagpose ved hver plads. Der var også 3 lilla blomster, som jeg forærede væk. Desuden købte jeg en Sizzix-die fra brugtbordskasserne.


Skulle ellers ikke have mere papir, men disse lækre Bo Bonny'er skulle med hjem:


Jeg  håber, der bliver inviteret til Scrap i Billund næste år, så Pips og Bodil må gerne være flittige med at finde et nyt egnet lokale :-))))

Tak til alle de 50 friske scrapdamer, som var til stede, det var en superhyglig dag !

4 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Dejligt lige at møde dig igen i Billund, men vi fik jo ikke talt meget sammen.
Til gengæld har du så fået lavet en del kan jeg se. Superflot layout med nye teknikker. Det kan du selvfølgelig også !Lækre farver, flot opsætning og så det sjove med teksten. Går nemlig ud fra, at det er med vilje, at d'et hænger. Det passer jo fint....
Fine indkøb, og det er også rart at have noget på lager, man ikke lige ved hvor skal bruges. Og dine BoBonny-papirer er skønne. Som skabt til dig.
God ny uge til dig.

Karina Beck sagde ...

Lækkert kreativt layout!

Kirsten sagde ...

Lækkert layout, lige i "dine" farver. Super idé med at du har ladet d'et i "forfald" dratte ned. Jeg ved jo godt du har "noget" med døre, og har sagt det før, men du er er altså bare god til at finde pudsige ting at fotografere rundt omkring, hvor du kommer frem.
Jeg købte også en æske at de fine små huse fra Prima, så må vi se om jeg kan nænne at bruge dem HE-HE...
Vi snakkes....

Skrapsak sagde ...

Sikke fint layoutet blev. Jeg har i øvrigt forsøgt at finde ud af noget om brugen af det glimmerstads vi fik i lørdags. Det er svært, så det bliver spændende at forsøge sig med det. Har du prøvet at bruge det?