tirsdag den 17. juni 2014

God ferie

Vi er kommet hjem fra en endnu fantastisk ferie på vores yndlingsø Santorini. Selv om vi har været der 3 gange før, så fandt vi nye uopdagede steder, og ikke mindst er der en masse fotogene emner. Så igen kom der mange billeder i kassen, også scrapegnede.Vi lejede bil i 2 dage, tog  henholdsvis nord- og sydøen rundt, en af dagene fik H mig lokket med ud på en ATV, dejligt med al den friske luft i stedet for at sidde i en varm bil. Desuden var vi på en sejltur, sunset cruise inkl. mad og vin. Det er rigtig svært at komme hjem og selv skulle stå for menuen, faktisk er jeg ikke helt sikker på, jeg overhovedet kan huske at lave mad mere !
-- 0 --
Og imens herhjemme blev vores husdyrhold udvidet, en af vores dværgshøns havde bestemt sig for at ruge uden vi vidste det, så da vi kom hjem, gik hun rundt med 13 små kyllinger. Hun passer dem rigtig fint, skraber og viser de vakse hønseunger, hvor der er små lækre kravl, som kan spises. Vi må vist se at få lavet en lille hønsegård, inden ræven får færten af den lille familie.
Og nu skal hækken klippes, og ukrudtet er også vokset, utroligt hvad der sker på en uge. Så der bliver ikke tid til scrap de første dage, øøøvvvv !

3 kommentarer:

Margit sagde ...

Velkommen hjem. Ja, væk fra det hele er dejligt ;)
Smukke billeder... jeg har vist sagt det før... vi MÅ se at komme til den der OPreklamerede ø...
Hvor ser der bare super dejligt ud.
Glæder mig til at LOs... =0)

Karina Beck sagde ...

Velkommen hjem.
Det er dejlige billeder I har taget fra den skønne Ø. Jeg kan sagtens genkende nogle af stederne.
Mon du opdaterer din Santorini med alt det nye, I har fundet??

Annette / aka sagde ...

Skøn collage med rigtig feriestemning.
Og tænk at livet fortsætter, mens I er væk.....frækt. haha.
God weekend og arb lyst med hækken og alt det andet.