torsdag den 5. juni 2014

San2ri9-LOs

Lige et par LO's fra vores yndlingsferie-ø, billederne er fra ferien derned i 2011, og snart går turen derned igen, glæder mig til at gense alle stederne :-)
LO'et med de mange billeder lavede jeg til Scrap i Kostalden forleden. Da jeg skulle lave overskriften, som er rub-ons, glemte jeg "to", men så kunne jeg jo lige føje et 2-tal til og så var "den" reddet. Det var ikke mig, der fik idéen, men en af de deltagende scrappe damer, så tak for det !
Billede nr. 2 er fra hovedgaden i Fira, hvis man står henne ved muren til højre åbenbarer der sig verdens smukkeste udsigt ned over calderaen, indsøen, 300 meter nede, superflot syn.
------

Til sidst vores flagspætte, som muntrer sig med fuglekuglerne, også her om sommeren, der er en i familien, der fodrer fuglene året rundt...Jeg har desuden flere slægts-LO'er klar, kommer på "om lidt" :-)

2 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Lækre, lækre rejse-LO'er, og sikke da nogle flotte billeder. Jeg tror altså vi bliver nødt til at rejse til Santorini en dag, vi har jo stadig vores sølvbryllupsrejse med ungerne til gode, så det kunne måske være en idé.
Det er nogle helt fantastiske farver du har brugt, den dybe blå er virkelig flot til billederne, og smart at redde overskriften med et 2-tal.
Dejligt med lidt liv her på bloggen og at du vil dele nogle af dine lækre LO'er med os andre :-)
God Grundlovsdag, - du har vel fri? Det har jeg desværre ikke, og jeg "har vundet" alle 3 Pinse-dage - "HURRA" :-D :-D

Annette / aka sagde ...

Dine layouts er som vanligt utroligt flotte. Og dine farver er jo så sommeragtige og fantastiske - og passer så fint med de steder du slår dine folder i ferierne !

Dejligt med din spætte, men den har det jo også godt hos jer.

God pinse - og måske feriedage.