torsdag den 27. august 2015

Lidt PL

Jeg får kun lavet PL i år, desværre er tiden ikke til meget scrap. Jeg har så stor fornøjelse af mit forrige indkøb af Midnight Edition, at jeg er kommet til at købe et sæt mere i lidt andre farver end sort og gråt. I rigtig lang tid har jeg ønsket mig puncheren, som kan stanse de små kort ud, og nu er den også i hus, så jeg glæder mig til også selv at kunne lave kort til mit PL :-)
Pga knap tid laver jeg mit PL så enkelt som muligt, ikke for mange dikkedarer og finurlige detaljer, som tager tid at lave.
Vi har fejret min svigermors 100 års dag, hvor familien mødtes til fotografering en måneds tid i forvejen, på det sted, hvor hun har været husmor fra 1934-74, en gammel vandmølle ved Hvidkilde på Sydfyn, vi fik lov at låne haven til fotograferingen. Billedet fik hun så i gave. Desværre måtte fødselsdagen holdes på et plejehjem, da hun faldt i hjemmet 3 uger før, men hun er kommet sig så godt, at hun nu er hjemme igen. Den gamle seje kone !
Jeg har ferie i denne uge, og da det regner i dag, så håber jeg at kunne få tid i scraprummet ;0)

Og nu er det snart september, og vi går de mørke aftener i møde, så bliver der bedre tid til indesysler og papirnusseri :-D

1 kommentar:

Kirsten sagde ...

Wauw... Det er nogle super flotte spreads du har lavet. Jeg kan godt lide, at du ikke har blandet en hel masse farver på hver side, - det giver en dejlig ro over det.
Jeg får ikke lavet mere PL for i år, som du skriver er det ikke let at få tid til alt det man gerne vil lave. Nu kommer de mørke vinteraftener, så kan det være det hjælper :-D
Tak for kigget, - det var hyggeligt.