søndag den 6. september 2015

Kort og kuvert


Skal lige om lidt til pigefrokost hos en kollega, som bliver 50 år. I den anledning har jeg været henne og gøre mig rigtig umage med at få lavet et fint kort til hende, er jo ellers ikke min spidskompetance !! Inkl. kuvert.
Hun skal have scrapsager i gave, for jeg har været henne og påvirke hende ret meget i den retning :-) ... heldigvis er hun ret kreativ og har lavet kort i flere år, så det har ikke været svært at få hende i gang med scrap også. Forleden havde jeg hende og en anden scrapinteresseret kollega til "undervisning" i et minialbum. Vi blev ikke færdige, så vi skal mødes en anden dag igen.
Gaven består af en hjørnerunder-punch, en Bo Bunny-blok 6x6", et ark bogstaver og 6 eyecats, det hele i hendes farver, nemlig grønt. Så nu er der ingen undskyldninger, vi er klar til minialbum del 2 og Munkebo-scrap sidst i oktober.
Dejligt at vi går den mørke tid i møde :-)

4 kommentarer:

Karin sagde ...

Det er du nu kommet godt fra Dorit :) Skøn gave..... Bare det var mig der havde fødselsdag ;)

Kirsten sagde ...

Lækker gave til din kollega og et fint kort du har fået "strikket sammen". Kort har jeg stadig ikke begivet mig ud i, men jeg har fået lavet til første LO i 100 år og en sommer. Det var faktisk svært at komme i gang igen, men mega hyggeligt.

Annette / aka sagde ...

Smukt, smukt kort......Se hvor du kan.
Dejligt at du skaffer nye scrappere.
Forhåbentlig har du haft en dejlig weekend i Munkebo.

Karina Beck sagde ...

Hej tak for din kommentar. Jeg er lige kommet hjem fra 14 dage i Vietnam, så der kommer masser af LOer i løbet af vinteren ; )