tirsdag den 15. januar 2008

Mens vi stemmer....


synes jeg lige det kunne være passende med et sjovt billede fra Egypten af, hvordan det går for sig, når der skal skiftes ventilator. Ikke noget med stige og sikkerhedssko, næh blot op på en stol på en bænk og så ellers igang med tang og ledninger. Og de to herrer til højre følger interesserede med, måske de er fra Arbejdstilsynet.


Billedet er fra Kongernes Dal, hvor der var en bygning med åbne sider og ventilation i loftet, der kunne man søge ly for den nådesløse sol, og klokken er endnu kun omkring 08.

5 kommentarer:

piabau sagde ...

Ja sådan kan det også gøres.Jeg har også været ved kongernes dal, uuuh der var meget varmt og lidt skygge

charlotte sagde ...

Hej - her har jeg vidst ikke været før.
LOL - det billede er da for herligt. Stå på en stol og bare så bare derudaf.

Jeg faldt helt for dit LO om den svenske skovsø. Hold da op - sikke en stemning hele LOet har. Og det blev super flot med den røde titel. Og billedet er nydeligt. God ide at du bruger tekst fra deres dagbog. :-)

Susanne sagde ...

Endnu et god skud fra dig Dorit og hvad angår deres arbejdsmetode jahh den var helt sikkert ikke gået herhjemme.

Anne Bente sagde ...

sikke dog et herligt billede,ja man kan da sige de bruger hvad de har :)

Kirsten sagde ...

Jeg synes nu det ser lidt halsbrækkende ud HI-HI... Men sådan er det jo sydpå. Da vi var i Tyrkiet, var de ved at bygge flere etager ovenpå nabohotellet, og håndværkerne balancerede rundt på stilladser uden rækværk, sikkerhednet eller noget som helst, som den mest naturlige ting i verden HI-HI.....