onsdag den 23. januar 2008

You make my day Award.


Har i dag fået denne award fra min scrapveninde fra Esbjerg, Kirsten Kimic og tak for det.
Jeg skal finde et par scrappere, som fortjener awarden, og jeg vil straks give den videre til
Heidi i Gislev,
som er scrapbookingclubbens scrapmamma. Jeg har kendt Heidi lige siden vi mødtes for 3 år siden til scrapkursus v. Iben. Siden har vi tilbragt mange timer sammen med vores fælles hobby både hjemme i Heidis scrapkælder, og ikke mindst til scrap-a-ganza i Holland samt tur til Scrap i Höganæs. Heidi køber altid stort ind, og så må vi låne/købe af hendes scrapting, hvilket har været en stor hjælp, når man er nybegynder. Tak Heidi for din entusiasme !
Desuden vil jeg give awarden til
Susanne fra Odense,
fordi hun er en hyggelig scrapper. Vi mødes altid til convention og GFS (Gislev Friskolescrap), hvor vi lige får os en hyggesnak om diverse scrapemner. Heldigvis ses vi vist også her den 02.02. til GFS.
Så synes jeg
Anne Thormose
skal have en award, fordi hun da vist er Danmarks mest produktive scrapper, se blot hendes hjemmeside, hvor hun har linet alt det op hun skal nå i år, og desuden er der næsten dagligt billeder af nye produktioner !
Jeg ville godt ha' givet awarden til en fra scrapklubben, Marianne, fordi hun er så frygtelig humoristisk, men Mariannes blog er ikke officiel endnu, så det må vente.

2 kommentarer:

Heidi Jensen sagde ...

Takker så rørt. Skal lige finde et par stykker at give den til.
Det bliver ikke til meget scrap i disse dage... brækket min højre arm.
Men bare vent jeg kommer stærkt igen. Desværre gik kameraet også til under mit styrt. Så billeder bliver der heller ingen af.
Heller ikke nemt med een arm.

Susanne sagde ...

Hej dorit
Jeg takker meget for "you make my day award". er glad for dine ord og ja vi ses til friskolescrap d 2 feb glæder mig til og satser på scrap - inspiration og hyggelig samvær