søndag den 20. januar 2008

Sommerhusscrap for damer og en herre
Ja, så har vi overstået vores vinter-sommerhusscrap og det gik fornøjeligt til.
Vi starter som altid med kaffe og rundstykker, og så scrapper vi. Der går jo lidt tid inden vi kommer rigtigt i gang, for der er altid lige nogen, der har fået noget nyt, som skal kigges på og pilles ved.
Når man holder scrapdag er det med at bruge så lidt tid i køkkenet som muligt, så derfor kunne damerne selv lave deres mad, vi fik nemlig hotdogs, og da vi ikke kunne sidde ude på terrassen og spise på denne årstid (ja egentlig er der jo kun noget, der hedder forkert påklædning), havde vi indrettet et soveværelse til spisestue, og det fungerede fint. Det er jo simpelthen en umulighed at rydde scrapsagerne væk, hver gang der skal spises !
Efter hotdogmaden gik vi en blæsevejstur til stranden, hvor bølgerne havde hvide skumtoppe.
Det var dejligt at komme tilbage i varmen inden døre, så vi tog straks fat med scrapningen, lige til vi skulle have eftermiddagskaffe. Da jeg har været så uheldig at glemme desserten hjemme i fryseren (ja, faktisk også tomatketchuppen i køleskabet til hotdogsene), blev eftermiddagskagen udsat til dessert, så vi måtte nøjes med småkager og chokolade til kaffen.
Så scrappede vi videre. Vi har faktisk været meget flittige denne gang, Jeanette lavede kaffefilteralbum med emnet KAT, Marianne lavede lyserøde pigesider, Ann lavede sider med Yamaha-motorcykler, og jeg fik lavet 4 sider til svenskeralbummet.
Tiden flyver jo afsted, når man scrapper, så vi spiste først aftensmad ved 19.30-tiden, fyldte kyllingbryster med salat og flutes, og så æblemoussetærte m. nødder til dessert. Mums den var go' !
Minsandtes om vi stadig ikke havde mere energi, så der blev scrappet 1½ time til, men så var vi også trætte...
Og alt imens var husets herre ude i hegnet og scrappe med sin motorsav. Han fik dog lov at komme ind og varme sig... til måltiderne !
Og nu kan man så bryde sin hjerne med, hvordan næste udfordring fra Iben skal løses, er lidt idéforladt, men man får vel en åbenbaring snart !

4 kommentarer:

Kirsten sagde ...

Det lyder som om I har haft en rigtig dejlig dag. Det ser i hvert fald hyggeligt ud på billederne.
God idé med lav-selv hot-dogs'ne, - tiden må jo hellere bruges på noget fornuftigt end at stå i køkkenet :-)

Vedr. 2. udfordring; .... jah, de små grå er sat på arbejde....HI-HI

charlotte sagde ...

Det lyder super hyggeligt. Og dejlige billeder du har lagt ud, så vi andre kan følge lidt med i jeres sommerhus-scrap. :-)

God dag til dig.

Anne Bente sagde ...

åhhh så fine billeder, og hvor lyder det til i har haft det hyggeligt :)

Moster Olivia/Pernille sagde ...

Ihh..sikke en dejlig beretning om jeres hyggelige tur i sommerhus. Jeg er total misundelig :-) !!!