søndag den 3. februar 2008

Dagens høst af papir og sne

Så gik endnu en hel lørdag med scrap og hygge og indkøb for dem, som ville.
Mens vi sad lunt indendøre kom vinterens første store tunge snekugler tumlende ned fra den sorte himmel, men bagefter skinnede solen lystigt igen og det blev helt postkortvejr.
Jeg fik købt lidt scrapsager ovre hos Iben, og Charlotte havde lidt bestilte varer med fra Charlotte ScrapbookFun. Jeg købte faktisk en lille ting til, men den er planlagt at skulle bruges til en af udfordringerne, så den kan jo ikke vises her...
Mygge-stickers'ene skal jeg bruge til svenskeralbummet, der var nemlig myg ved de svenske skovsøer. Fik for øvrigt lavet 3 sider og manger nu 4 sider, skulle gerne være færdig til næste fredag, hvor det skal overrækkes.
Vi fik sagt God Tur til Iben, som jo drager til USA om nogle dage, og vi hørte flere gange, at der nok blev mulighed for at se og høre Tim Holtz, ja, ja og vi hører nok også om det, når hun kommer hjem, skal jo deltage i et af hans kurser og lur mig, om Iben ikke får taget et billede af sig og Tim, som bliver uploaded på multibloggen. Jeg tør ikke vædde om det !
Go' søndag !!

6 kommentarer:

Majer sagde ...

Dejligt med lidt nye materialer til samlingen :-)

Kirsten sagde ...

Jeg var en tur i Grindsted hos Scrapbook Fun lørdag formiddag. Jeg stod og lurede noget på det papir du har fået og var lige ved at købe det. Det er superflot.
Vi har ikke fået andet end et par enkelte snefnug herovre :-(

Jeg vil ikke vædde med dig (hader at tabe et væddemål.... HI-HI....

Christina / LaChris sagde ...

Uh det ser lækkert ud, det nye papir :O) Skønt med noget sne, ik...så klør det i fingrene for at strø om sig med snefnug på alle LO'erne :O)

Susanne sagde ...

ja vi er gode til det med hygge og shoppe :) Det ser ud til at være nogle gode ting du har fået.
Hyggeligt at se dig igen

MH72 sagde ...

Jeg har også købt noget af det samme papir - det er bare flot!!!

MULTISCRAP sagde ...

Ha-ha Dorit - nu må vi se, jeg har faktisk endnu vildere planer !!

- men det må vente....

Iben