torsdag den 25. september 2008

Har scrappet

I går var jeg en tur ovre hos Marianne i Ringe, vi skulle lige scrappe lidt. Jeg ved jo af erfaring, at vi ikke når alverden, for vi skal også lige kigge på de nye ting, vi har erhvervet, tjekke nogle sider på nettet, spise lidt frokost mv., så jeg havde kun forberedt til 1 LO.
Det blev dette fra vores Egyptenstur sidste år. På øen i Nilen, hvor vi boede den sidste uge, kunne man hver aften fra kl. 18.30 sidde på dertil indrettede siddepladser ved bredden og vente på solen skulle gå ned på vestbredden af Nilen omkring kl. 19.30. Imens blev der spilles klassisk musik, meget stemningsfuldt. Indimellem kunne vi høre lyden af arabiske messer fra moskéer rundt omkring, en noget under lydsammenblanding.
Dette LO har jeg haft lidt svært ved at få kringlet. Jeg havde besluttet mig til, at det ikke skulle blive alt for pyntet, da jeg synes billedet taler for sig selv og ikke kræver alverden, derfor blev det således.Jeg ventede tålmodigt på at felukkaen (egyptisk sejlbåd) skulle lægge sig midt i solen, så billedet lissom blev symmetrisk og noget af sejlet dækkede for skarpheden i solen.

..........

Nå ja, så var der lige valget af halskæde, hi-hi, vidste jeg ville fortryde det, hvis jeg ikke fik denne med hjem:
8 kommentarer:

Karina sagde ...

Wauw et flot Lo. Jeg er vild med de brændte farver og det super flotte stemningsbillede.

Rigtig god weekend til dig.

charlotte sagde ...

Hvor blev dette LO dog flot! Meget, meget lækkert og totalt stemningsfuldt. Billedet blev helt perfekt, så det betalte sig at vente på den ægyptiske båd skulle komme forbi! hehe. :-)
Flot valg af farver og pynt og det hele er nydeligt sat op!
God weekend! :-)

Christina / LaChris sagde ...

Utrolig smukt og stemningsfuldt LO !!! Og den halskæde er virkelig skøn...selvfølgelig skulle den da sidde om DIN hals :O) God weekend.

Pia sagde ...

Total lækkert lo, meget stemningsfyldt, glæder mig til vi skal afsted på krydstogt på nilen i næste måned og endnu mere når jeg ser det smukke billede.God weekend

Anne Bente sagde ...

åhhhh hvor er det dog et skønt lo, sååå stemningsfuldt, wawwww

Jeannette Lauridsen sagde ...

Super flot LO. Dejligt billed. Man får helt lyst til at rejse.
Halskæden er jeg bare helt vild med. Lige mine farver.

Kirsten sagde ...

Rigtig dejligt LO, hvor er det et skønt billede. Det lyder vel nok dejligt at sidde og se solnedgangen, og så med musikken til, - det lyder romantisk.
Kan godt forstå, at du væbnede dig med tålmodighed mht. båden.
Jeg kan rigtig godt lide, at du har lave overskriften så afvekslende. Mht. mængden af pynt har du ramt plet.

Kirsten sagde ...

Glemt lige......
Selvfølgelig skulle den halskæde med hjem i kufferten, den er jo liiiige dig. he-he....