søndag den 21. september 2008

Ugens højdepunkt, uge 38

Her i vores ferie var vi lige nogle dage i sommerhuset, og mit højdepunkt var da vores selvbyggede carport blev færdig, thi der blev lagt fliser og sten, så bilen har noget at holde på. Det ser nu helt godt ud. Der skal lige sås græs foran og så skal der lægges fliser inde i redskabsskuret, men det kan jo ikke ses udefra, hæ-hæ.
Vi har selv tegnet den og bygget den, så den er i stil med huset. Det har godt nok også taget 2 år, men så er selvgjort også velgjort !
Onsdag var jo dagen, hvor Vi, Margrethe den 2. og Henri på deres sommertogt skulle lægge søvejen forbi Lohals. Vi tog nu ikke derop (2 km), men gik da ned til stranden, for om muligt at se Dannebrog sejle forbi, men det var ankommet. Der spekuleres på, om Henri stadig har ondt i sin skulder, da det var Margrethe, der svang skovlen, da der skulle plantes et træ i den nyligt indviede skovhave, hvor der skal plantes et træ af hver slags, som vi har her i landet.Mens vi var i sommerhuset var det et henrivende skønt vejr, vi kunne både spise morgenmad og frokost på terrassen og holde vores solbrune skind fra ferien sydpå vedlige.
Jeg plukkede en buket mørklilla lavendler, som jeg hængte til tørre, så kan de dufte inde i huset til næste gang, vi kommer.
2 kommentarer:

Karina sagde ...

Ja, selvgjort er velgjort, selvom sådanne projekter kan tage lang tid. Jeg synes i hvert tilfælde ofte, at man er mere glad for "varen".

God søndag.

Kirsten sagde ...

Uh, det er skønt når sådan et projekt er færdigt, - og fint ser det jo ud ;-)
Det lyder som om du helt igennem, har haft en dejligt ferie :-)