lørdag den 31. januar 2009

Lidt fra de varme landeSørme om jeg ikke blev færdig med endnu et LO til Egyptensalbummet. Billederne her er fra Crocodile Island, hvor vi slappede af efter det anstrengende Nilkryds, nej pjat, krydstogtet var også meget afslappende og fredfyldt, kan varmt anbefales. Vi boede i en 8-kantet bungalow med 2 værelser på hver side, og der var vist 21 af disse bungalows i en skøn park med masser af eksotiske blomster og træer samt fugle. En mand vandrede rundt med sin kamel i hele området, så man kunne få en ridetur. Kamelen hed Cleopatra og var 5 år. Jeg spurgte om ikke det gjorde ondt i dens næse, når den havde snor i, men det var for at styre den og få den til at rejse sig op og lægge sig. Den var meget sød, fredelig og nypudset, de kan ellers godt være arrige.
Den dag vi kom til øen lidt syd for Luxor, startede vi ud med en gåtur det halve øen rundt, der var anlagt en motionssti, som lå langs Nilen. Ude i den anden ende af øen var der gartneri og bananpalmer, som blev dyrket til hotellet.

....

Og så lige lidt fra det kolde nord, flere halemejser tog i dag for sig af retterne ude i mejsekolberne, mejserne er meget vimse og svære at få fanget i linsen.


7 kommentarer:

Margit sagde ...

Lækkert LO fra Egypten... for helt udlængsel. Søde små kameler du har lavet til at pynte...
Og super foto du der har fangetaf mejserne. Jeg synes, det er rigtig svært at aftale med dem, at de skal sidde stille, mens jeg fotograferer
;-)

Karin sagde ...

Ohh, jeg skal lige ha lidt inspiration til nogle layouts med friske farver, så jeg tar lige en tur rundt her hos dig ;-)
Flotte farver på dette LO :-)

Karina sagde ...

Det er et flot layout, du har lavet, Med nogle søde detaljer, som passer godt til stemningen ; )
Vi ses om en uges tid. ; )

Majer sagde ...

Hvor er det bare god harmoni i det LO. Kan rigtig godt lide din overskrift :-)

Pia sagde ...

Wow Dorit et lækker lo fra egyptens turen, så lækre farver og detaljer, jeg længes også tilbage, hvor ser det lækker ud der hvor i boede efter Nilturen. Du må have en dejlig søndag, vi ses snart skal nok huske stemplet til dig.
Knus far Pia

Anonym sagde ...

Rigtig mange lækre detaljer. Kan især godt lide alle dine hæfteklammer.

Jeannette Lauridsen sagde ...

Super dejligt LO du har kreeret. Jeg ville nu også være lidt nervøs ved sådan et stort dyr.
Dejligt billed du har taget af dine fugle. Mine unger elsker at sidde og kigge på havens fugle, der tager for sig af retterne i fuglehuset.