søndag den 25. januar 2009

Max's uvane

Vi har lige været i sommerhuset for at tjekke om alt nu var i orden. Vi havde taget Max med, for han skal da ikke være alene hjemme i et helt døgn.
Netop som vi var ved at skulle stå op søndag morgen, hørte vi en lyd, som vi udmærket kender hjemmefra, hvor han praktiserer den samme uvane, men denne gang kom jeg luskende med cameraet, og dette var hvad der kom i kassen: Max, der morer sig med at rulle toiletpapirer af ! Men måske ved han bare, at vi har papir som hobby her i familien, og et sted skal man jo starte.
Selvom det er irriterende, når alt papiret ligger på gulvet, så griner vi alligevel lidt af ham. Jeg skal lige have hørt den tidligere Max-ejer om han lavede samme nummer, før vi fik ham.

11 kommentarer:

Karina sagde ...

Sjovt, at du nåede at fange det på et billede. Og godt, at du synes at det er sjovt, at han gør det.. Hvis du engang bliver træt af det kunne du jo trykke toiletrullen flad, så den ikke ruller så let. Et trick vi har brugt da børnene var små og brugte oceaner af papir ; ) : )

Charlotte Ravn sagde ...

Haha sikke en bølle!

Pia sagde ...

Hvor er det en dygtig kat, du skulle have slået brættet op så den kunne benytte toilettet må nøjes med papiret, så i tv en udsendelse om katte der besørgede på toilettet og en enkelt havde også forståelse for at der bagefter skulle bruges papir og trykkes på knappen så der kunne skylles ud, så vær stolt Dorit du har en meget klog kat. Du må have en dejlig dag, vi ses jo snart

Heidi sagde ...

Ej hvor sjovt :)
Sikke et sjovt billede, det var da sjovt at du fangede det med kameraet.

Susanne sagde ...

Han er da godt nok lidt af en røver ham Max, super godt billede af ulykkerne :)

Jeanette sagde ...

Hvor er han sød, ham kan man da ikke blive sur på

Cecilie sagde ...

Hvor er han sød! Jeg måtte vise billedet til min mand, som også synes, at Max var sød ;o) Men det er lidt af en uvane, må man sige.

Margit sagde ...

Halløj en bisse ;-)
Sødt du fangede situationen....
God dag til dig

Kirsten Gro sagde ...

Aii hvor er det godt du fik dig lusket til at tage det billede!!! Pragtfuldt :-)

Charlie sagde ...

Skønt foto. FYYY Max, men kan godt forstå I kan grine af det. Jeg vælger også at have rullen siddende på den måde - men hvis den vendte med det løse ark ind mod væggen, mon så Max er kvik nok til at rulle den modsatte vej???
Men så bliver han nok bare ved med at prøve indtil i har "distressed papir" på rullen. Glæder mig til at se det scrappet.

Dorit sagde ...

Ja, kære Charlie, idéen er god nok, men den dur bare ikke, for så kan man nemlig nå fra gulvet... håber han vokser fra hans hyperaktivitet, og indtil da må rullen stå på cisternen, eller et andet sted uden for Max-rækkevidde.