lørdag den 14. februar 2009

Bon VoyageSå har jeg scrappet lidt i sort/hvidt. Jeg har nemlig fået noget rigtig flot papir af Kimic, men jeg har ikke rigtig nogen billeder, der passer til det grønturkise i papiret, derfor har jeg fået lavet nogle billeder i sort/hvidt, som det passer rigtig godt til.
Den 14. december var begge tøserne hjemme til en lille juletræf, før Merete drog til Marokko og Majken til Sydamerika. Der skulle lige byttes julegaver mv.
Papir og sommerfugl er fra Kimic, swirl-pilen (embosset med hvidt og turkis), skumpeplastknappen og hjertenålen er fra min TSC-julekalender, uglen fra det nye American Crafts-papir, og stemplerne er købt på Dream'n'scrap sidste lørdag. Overskriften er gjort med bogstaver fra et spil købt i en genbrugsbutik.

Jeg er 99 % tilfreds med dette LO, må blot indrømme at jeg er noget rodet, der er ikke rigtig noget centrum for herlighederne, som der bør være på et LO, for at det er lækkert for øjet at kigge på, men sådan er min stil altså bare.

.........
Måske skulle man lige præsentere lidt idyl: nu går det bedre med Max og den gamle sorte kat, man kan godt være i samme rum, ihvert fald hvis man lige vender ryggen til hinanden. Men i hvert fald angriber gamle-missen ikke Max mere, det er jo dejligt, så kan Max også komme ud, selvom den anden er ude..........

Øøøj, nu kom posten lige med en kuvert fra Bolivia, indeholdende 3 kort, et til os, et til farmor og et til Bedstemor + nogle bogmærker (?) fra et arkæologisk/antropologisk museum i Cochabamba, skøøønt med post udefra....Jer er helt vild med alpaca'er, sådan nogen bløde nogen ville jeg gerne møde.

Ha' en god weekend !

8 kommentarer:

Karina sagde ...

Jeg synes at det er et rigtig lækkert layout. Dejlig farve, opsætning og elementer. Det kan du godt være 100% tilfreds med!

Ps. Det skulle vel ikke være noget citatpapir, du er faldet for fra Netto ; ) : ) Det er jeg i hvert tilfælde...

God weekend.

Susanne sagde ...

Det er et rigtig dejligt Lo og sikke et godt billede.
Jeg syntes tit at portrætfotos bliver bedre i sort/hvid
Skønt og du kan som Karina siger godt være 100 % tilfreds

Pia sagde ...

wow Dorit det er et super lækkert layout med mange skønne detaljer og hvor smart med bogstaver fra et spil, skal på besøg i genbrugs butik på mandag men jeg har ledt efter lidt materialer fra stalden, høstbindegarn o.l.men kan ikke se det. Du må have en dejlig lørdag aften

Jeanette sagde ...

Hej Dorit SIKKE et flot Lo du har fået lavet, det kan du godt være stolt af og det er godt at se at der er våbenhvile mellem de 2 kamphaner

Charlotte sagde ...

Dit layout blev rigtig lækkert!! Synes dog du kan være fuldt ud tilfreds med det. Jeg synes helheden er rigtig flot med lækker pynt, mange små fine detaljer og et skønt billede af dine piger. Godt du valgte sort/hvid - det ser godt ud.
Ihhhh post helt fra Bolivia. Sikke de får rejst langt væk!!
Sjovt med kattene. Der ser noget reserverede ud, sådan som de ligger der ryg mod ryg. he he.
Rigtig god søndag til dig.

Kirsten sagde ...

WAUW hvor er det blevet flot.... SKØNT at se hvad du har fået ud af lidt af din gave HI-HI... :-)

Det lyder interessant med det citatpapir. Er det i stil med det jeg har brugt til de ATC-kort der er vist på min scrapblog den 27.06.2008 ?

Karin sagde ...

Øj øj, det er et lækkert LO og godt valg med sort/hvide billeder :-)

Jeannette Lauridsen sagde ...

Jeg synes nu at det er et rigtig lækkert LO du har fået lavet. God farvesammensætning, pynt og billed. Synes nu det er "kræs" for øjet ;0)
God uge.