søndag den 8. februar 2009

Drømme-crop

I går var 100 scrappeglade quinder til crop i Taastrup, og hvilken supergod dag ! Lokalet var dog lige lille nok, men heldigvis var ventilationen perfekt. Så synes jeg også, at standene burde ud og ikke klemmes inde i hvert sit hjørne.
Bortset fra det forløb croppet bare perfekt, god plads ved bordene, lækker mad og ikke mindst fri softice- og popcornbar !!
Jeg havde planlagt et større indkøb af de lækre Just rite-stempler, og jeg glæder mig rigtig meget til at få gang i dem.Så blev der jo også gjort lidt indkøb af papir/karton, bl.a. lidt fra Ibens indkøb i USA, egentlig har jeg aldrig været så imponeret af American Crafts, men disse med huse og ugler er da ikke til at stå for. Så var der også lige et nyt clear stamp jeg måtte eje og en dejlig blok med lækre jordfarvede papirer.Så skulle der jo også lige indkøbes lidt nyt til den blå hylde, thickers til minus 50 % og de tre gelpenne til højre er vundet på indgangsbilletten.
Og så fik jeg da byttet lidt ATC-kort, særlig de skønne af Karinas i vintagestil er jeg superglad for, de er bare for skønne.
Og sørme fik jeg gjort lige knap 3 LO'er færdige, viser nu kun en af dem, det er til Egyptens-albummet, og jeg kan godt mærke det ikke kan gå hurtig nok nu med at få det album færdig, så måske hopper jeg over, hvor gærdet er lavest, men nu blir det altså så'n her:Med vilje plejer jeg ikke at deltage i nogen udfordringer, det har jeg ikke tid til, og kort laver jeg jo slet ikke, så jeg hygger mig med det, jeg hjemmefra har planlagt og pakket til.
Der bliver crop igen den 04. juli.... lige midt i sommerferien, måske bliver det alligevel regnvejr, så det kommer vi da til, ik' ??
Håber også I andre havde en skøn dejlig scrappedag !

9 kommentarer:

Karina sagde ...

Hej Dorit.
Hyggeligt at møde dig IRL.
Hvor har du købt mange lækre ting. Din nye justritesamling, er jeg da meget imponeret over. Det er en skam, at du bor så langt væk. Jeg kunne da godt have tænkt mig at prøve lidt af dit nye legetøj : )
Det er et flot layout, du har lavet.
Jeg håber, at vi ses igen til juni.
Karina

Pia sagde ...

Wow et lækkert layout, flot sat op og pyntet, ja det var en rigtig dejlig dag. Du må have en dejlig aften .
Knus Pia

Susanne sagde ...

Det er da nogle rigtig skønne ting du har investeret i, det lyder til at I har haft det rigtig hyggeligt.

Karin sagde ...

Jamen Dorit.... vi ses da forhåbentlig den 27.-28. marts???
Nøjj.. hvor du har købt vildt ind ;-)
Lækre sager må jeg da sige. glæder mig til at se hvad du får lavet med dem :-)

Heidi sagde ...

så lækker sager fik shoppet - tror sørme mit øje sprang over det lækker papir med muffin ;o( må lure nærmere når ejg får pakket ud ;o) skønt lo du fik lavet

Charlotte sagde ...

Aiiiii Dorit altså! Så var det DIG jeg sad ved siden af. Kunne ikke helt genkende dig - øv altså. Tænk engang, så fik vi ikke engang snakket sammen.
Dit fatamorgana layout er så flot - og lækkert!! :-) Og du har helt ret: Det var en super dog dag i Tåstrup!
Desværre kommer jeg ikke d. 4. juli (Roskilde Festival).
Rigtig god mandag til dig.

Jeannette Lauridsen sagde ...

Sikke nogle lækre ting du fik købt. Jeg er også vild med Just Rite, og tror det bliver en af de ting jeg køber til convention i marts.
Flot LO du har fået lavet.
Kommer du til Convention i marts?
Fortsat god tirsdag.

LaChris sagde ...

Ihhh sikke mange dejlige sager du fik købt :O) Ja, jeg er jo helt vild med det nye papir med fulge,huse, ugler oma. Lige min stil :O) Glæder mig til at se, hvad du vil lave ud af det. Flot side til dit Egypten-album...stort arbejde, tænker jeg. Hvor mange sider har du planer om at lave ?
Ha en god aften...tror desværre ikke at der er nogen af os der kommer til at sne inde :O(

Margit sagde ...

Nøøøjjjj... hvor du har handlet... (savle...)
Det ser altså spændende ud...
Og fedt LO fra Egypten... håber selv at komme dertil engang. Det må være et spændende sted...
Og så lyder det til at I har hygget jer... øv, at jeg ikke var med... :(
God aften